WDT wint tweede Junior Tiger Toernooi

3 juni 2017

Woensdagmiddag was het opnieuw gezellig op sportcomplex Zoudenbalch

Na een weekje wachten was het afgelopen woensdag eindelijk zover: Het voetbaltoernooi voor alle Junior Tiger leden van 10 tot en met 13 jaar oud! Op het zonnige trainingscomplex Zoudenbalch streden 5 teams om de titel. Na een spannende wedstrijd wonnen uiteindelijk de jongens van WDT de finale van FC West met 2-0.

Net als twee weken geleden veranderde trainingscomplex Zoudenbalch in een mini-voetbal-festival voor de Junior Tiger leden. Vijftig leden, hun ouders, broertjes en zusjes waren aanwezig om op deze warme dag samen te sporten en te bewegen.

‘’Er werd niet alleen gevoetbald op het veld, ook konden de jongens en meiden levend tafelvoetbal spelen op een groot springkussen.’’ Aldus Tanja van Kooten. "’het was een mooie dag, met veel lachende gezichten. Wij zijn als FC Utrecht weer trots op onze tijgers en feliciteren WDT met de overwinning.’’

De Tigers kregen deze dag ook nog een clinic van FC Utrecht trainers. Rondom het veld hoefde niemand zich te vervelen. Er waren kleine spelletjes, Tiger en Tigergirl waren aanwezig, iedereen ontving een gezonde snack, aangeboden door hoofdsponsor Zorg van de Zaak, en er klonk gezellige muziek op de achtergrond. Aan het eind van de middag gingen alle deelnemers met een goodiebag, certificaat van deelname en brede glimlach naar huis.

Uitslag:
 
1. WDT
2. FC West
3. De Trichtijgers
4. F4 Boys
5. The Power Tigers

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres