Vrouwen openen tegen FC Twente

19 juli 2012

De FC Utrecht Vrouwen openen de competitie met een uitduel tegen FC Twente, daarna is Ajax de eerste tegenstander thuis.

De FC Utrecht Vrouwen spelen op vrijdag 24 augustus de eerste wedstrijd in de competitie. De vrouwen reizen naar Hengelo waar FC Twente de tegenstander is. De FC Utrecht Vrouwen spelen komend jaar in de Women’s BeNe League.

In deze competitie komen teams uit Nederland en België samen. De acht Nederlandse teams (ADO Den Haag, Ajax, sc Heerenveen, PEC Zwolle, PSV/FC Eindhoven, Telstar, FC Twente en FC Utrecht) spelen onder de naam BeNe League Orange een onderlinge competitie. De Belgische clubs (RSC Anderlecht, K. Beerschot AC, Club Brugge KV, R. Standard de Liège, K. Lierse SK, Oud-Heverlee Leuven, K. St-Truidense VV en SV Zulte-Waregem) spelen tegen elkaar onder de naam BeNe League Red.

Na de onderlinge duels, die tot 22 december op het programma staan, stromen de beste vier teams door naar de Women’s BeNe League A, de kampioenspoule. De andere teams spelen in League B.

FC Utrecht Vrouwen speelt de thuiswedstrijden op het veld van S.V. Kampong. De wedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond om 19:30 uur. De trainingen van de vrouwen vinden plaats op Klein Galgenwaard, tegenwoordig gevestigd op het oude complex van Sterrenwijk aan de Laan van Maarschalkerweerd.

Bekijk -HIER- het volledige competitieprogramma van de FC Utrecht Vrouwen.
Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres