Vrijdag 6 december FC Utrecht - FC Antwerp

3 december 2013

Aanstaande vrijdag spelen de FC Utrecht Vrouwen weer thuis bij USV Elinkwijk.

Aanstaande vrijdag 6 december staat er weer een thuiswedstrijd van de FC Utrecht Vrouwen in de BeNe League op het programma. De FC Utrecht Vrouwen nemen het op tegen het Belgische FC Antwerp. FC Utrecht bezet momenteel de 11e plaats met 8 punten en FC Antwerp staat op de 15e plaats met 3 punten. De wedstrijd begint om 19.30 uur op het sportpark van USV Elinkwijk (Theo Thijssenplein 30, 3555 SJ Utrecht). De prijzen voor bezoekers zijn €4,00 voor volwassenen en €2,00 voor kinderen/65+ en minder valide.

Groepsactie
Groepen vanaf 15 personen (van één vereniging) betalen maar €1,50 per persoon en dat is inclusief entree voor de wedstrijd, een handtekeningenkaart van de FC Utrecht Vrouwen en tot slot een groepsfoto met de FC Utrecht Vrouwen na van de wedstrijd. Opgeven voor de groepsactie voor een wedstrijd kan via info@vrouwenvoetbalutrecht.nl waarin de vereniging en het geschatte aantal personen vermeld dient te worden. De groepsactie is ook geldig bij deze wedstrijd kijk voor alle informatie op onze website: http://vrouwenvoetbalutrecht.nl/nieuws/actueel/6579/groepsactie-fc-utrecht-vrouwen

Eventuele afgelasting
Bij een eventuele afgelasting van het hoofdveld(gras) van USV Elinkwijk zullen wij uitwijken naar het KNVB sportcomplex te Zeist. Houd de website www.vrouwenvoetbalutrecht.nl of onze social media dus goed in de gaten voor een eventuele wijziging van speellocatie.

Wij hopen dat jullie aanstaande vrijdag 6 december de FC Utrecht Vrouwen komen steunen tegen FC Antwerp!

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres