Vriendschappelijke Utrechtse derby voor beloftenploeg

13 december 2016

Jong FC Utrecht speelt vanavond een oefenwedstrijd tegen USV Hercules.

De beloftenploeg van FC Utrecht spart vanavond (dinsdag) met het vlaggenschip van USV Hercules. De vriendschappelijke Utrechtse derby begint om 20.00 uur op Sportcomplex Zoudenbalch en de entree is gratis.

Voor Jong FC Utrecht zit het treffen met de blauw-witten ingeklemd tussen de voorlaatste (SC Cambuur-uit) en de laatste (Telstar-thuis) competitiewedstrijd van het kalenderjaar. De partij tegen de stadsgenoot is een uitstekende gelegenheid om ritme op te doen en te behouden.

Bekende namen
De nodige ex-profs maken deel uit van het keurkorps van Derdedivisionist USV Hercules, dat bovendien over diverse oud-jeugdspelers van FC Utrecht beschikt, zoals doelman Fons Mulder, verdediger Guido Janssen en aanvaller Nathan Bijl. Andere bekende namen in de selectie van USV Hercules zijn Robert Guerain, Gilbrano Plet en Jeffrey Vlug.

Gratis entree, live verslag
De wedstrijd Jong FC Utrecht - USV Hercules begint op Sportcomplex Zoudenbalch om 20.00 uur en de entree is gratis. Niet langs de lijn, maar wel geïnteresseerd in het scoreverloop? .

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres