Voor de kids: Een dag leven als een prof bij FC Utrecht

2 oktober 2017

Inschrijving voor activiteiten op 16 en 17 oktober geopend.

Binnenkort op Sportcomplex Zoudenbalch, dé jeugd- en trainingsaccommodatie van FC Utrecht: ‘Een dag leven als een prof bij FC Utrecht’. Voor die activiteit kunnen kinderen geboren in 2007 t/m 2010 (maandag 16 oktober) en 2004 t/m 2006 (dinsdag 17 oktober) zich vanaf nu inschrijven. Op beide dagen duurt de activiteit van 10.00 tot 16.00 uur.

Tijdens ‘Een dag leven als een prof bij FC Utrecht’ krijgen de deelnemers training van trainers en spelers van de FC Utrecht Academie. Die behoort tot het neusje van de zalm van Nederland. Plezier in voetbal staat bij de activiteit centraal, maar natuurlijk worden de voetbalkwaliteiten van de deelnemende kids ook bijgespijkerd. Naast het trainen worden er ook workshops gegeven.

Wie meedoet aan ‘Een dag leven als een prof bij FC Utrecht’ krijgt een FC Utrecht-trainingstenue en ook de lunch en de drankjes zijn erbij inbegrepen. Bovendien krijg je er een gratis lidmaatschap van FC Utrecht's kidsclub Junior Tigers tot 30 juni 2018 bij*! De kosten van ‘Een dag leven als een prof bij FC Utrecht’ bedragen 75 euro.

Inschrijven kan VIA DIT FORMULIER tot maandag 9 oktober 2017!

*ga voor de algemene voorwaarden naar DEZE pagina.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres