Volg de uitwedstrijd tegen Ajax thuis

14 december 2014

Niet in de Amsterdam ArenA vanmiddag? Je kunt de uitwedstrijd tegen Ajax op tal van manieren volgen. FCUtrecht.nl geeft een overzicht.

Ook voor de thuisblijvers zijn er vanmiddag (zondag) tal van mogelijkheden om de wedstrijd Ajax - FC Utrecht rechtstreeks te volgen. FCUtrecht.nl zette ze op een rijtje.
Thuisvoordeel bij uitwedstrijden met de FC Utrecht App
Scoor jij in het seizoen 2014/2015 thuisvoordeel bij alle uitwedstrijden van FC Utrecht? Als seizoenkaarthouder van FC Utrecht kun jij, gewoon lekker thuis op je tablet of smartphone, alle uitwedstrijden van FC Utrecht kijken. En dat voor maar 5 euro per maand! Scoor nu jouw thuisvoordeel!
Live verslag via @fcutrechtmatch, unieke foto’s en filmpjes via Instagram
FC Utrecht doet via Twitter live verslag van Ajax - FC Utrecht. Dat verslag kun je volgen op @fcutrechtmatch. Praat mee op Twitter over de wedstrijd: gebruik #ajautr en #fcutrecht. Een uniek kijkje achter de schermen? Dat krijg je van FC Utrecht, ook vanuit Amsterdam, via Instagram! Volg de club op dat platform: fc_utrecht. 

Radioverslag
In het programma Namen & Rugnummers wordt op Radio M Utrecht live verslag gedaan van de wedstrijd Ajax - FC Utrecht.  

Win kaarten, voorspel de uitslag
Wat denk jij dat de uitslag van Ajax - FC Utrecht wordt? Voorspel de score van de wedstrijd op de Facebook-pagina van FC Utrecht en maak met jouw voorspelling kans op een leuke prijs! 

Live op televisie
En natuurlijk, last but not least: de wedstrijd Ajax - FC Utrecht wordt live uitgezonden door FOX Sports, dat vanuit de Amsterdam ArenA ook een voor- en nabeschouwing op de buis brengt.
Voorbeschouwing
Met de spelers Mark van der Maarel en Kristoffer Peterson van FC Utrecht blikte FC Utrecht TV vooruit op de uitwedstrijd tegen Ajax. 

 

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres