Vier manieren om PEC Zwolle - FC Utrecht te volgen

12 mei 2016

De partij die in Zwolle wordt gespeeld kun je volgen, ook als je niet in het IJsseldelta Stadion bent.

Ook voor de thuisblijvers zijn er vanavond (donderdag) tal van mogelijkheden om de wedstrijd PEC Zwolle - FC Utrecht rechtstreeks te volgen. FCUtrecht.nl zet ze op een rijtje.

Live verslag via @fcutrechtmatch

FC Utrecht doet via Twitter live verslag van PEC Zwolle - FC Utrecht. Dat verslag kun je volgen op @fcutrechtmatch. Praat mee op Twitter over de wedstrijd: gebruik #zwoutr en #fcutrecht.

Unieke foto’s en beelden via Instagram
Een uniek kijkje achter de schermen? Dat krijg je van FC Utrecht, ook vanuit Zwolle, via Instagram! Volg de club op dat platform: fc_utrecht

Radioverslag
In het programma Namen & Rugnummers wordt op Radio M Utrecht live verslag gedaan van de wedstrijd PEC Zwolle - FC Utrecht. Het verslag volgen? Klik dan HIER.  

Win kaarten, voorspel de uitslag
Wat denk jij dat de uitslag van PEC Zwolle - FC Utrecht wordt? Voorspel de score van de wedstrijd op de Facebook-pagina van FC Utrecht en maak met jouw voorspelling kans op wedstrijdkaarten! 

Live op televisie
En natuurlijk, last but not least: de wedstrijd PEC Zwolle - FC Utrecht wordt live uitgezonden door FOX Sports, dat vanuit het IJsseldelta Stadion ook een voor- en nabeschouwing op de buis brengt.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres