Verzilver jouw vouchers voor het duel tegen PSV

11 december 2013

Seizoenkaarthouders kunnen hun kortingsvouchers verzilveren voor het duel tegen PSV.

Seizoenkaarthouders met al meer dan tien jaar aaneengesloten een seizoenkaart, kregen op het waarderingsevenement tien kortingsvouchers. Met deze voucher krijg je 50% korting op een toegangsbewijs voor deze wedstrijd. Dus neem bijvoorbeeld een vriend, jouw zus of je buurman mee naar het duel tegen PSV en laat hem of haar zien waarom jij al meer dan tien jaar geen thuiswedstrijd van FC Utrecht wilt missen. De topper tegen PSV wordt zondagmiddag om 16:30 uur gespeeld in Stadion Galgenwaard.

LET OP:
Deze vouchers zijn NIET op de wedstrijddag in te wisselen en slechts in te leveren bij de FC Utrecht Fanshop in Stadion Galgenwaard.

Losse kaarten
Heb je geen kortingsvoucher dan kun je alsnog kaarten kopen. Voor het duel geldt een clubkaartverplichting. Per FC Utrecht (s)cc kunnen maximaal zes kaarten gekocht worden. Verkoop loopt via de FC Utrecht Fanshopinternet en TicketBox. De verkoop via internet loopt uiterlijk tot en met donderdag 12 december, via de overige kanalen tot en met zaterdag 14 december. Ook op de wedstrijddag is de stadionkassa vanaf 14:30 uur geopend.

Parkeerkaart
Voor deze wedstrijd kunnen vanaf 23 november ook losse parkeerkaarten besteld worden voor P3 (Parkeergarage Sporthal). De kaarten kosten € 15,- per stuk.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres