Verkoop eerste uitwedstrijd na winterstop van start

24 december 2016

Sparta Rotterdam op 14 januari tegenstander van FC Utrecht

De eerste wedstrijd van het seizoen is een uitwedstrijd. Op 14 januari vertrekt een colonne FC Utrecht supporters naar Het Kasteel voor de confrontatie met Sparta Rotterdam (aftrap 20.45 uur). Kaarten zijn vanaf nu in de verkoop. Voor deze wedstrijd geldt een auto- en buscombi. De tickets worden in drie etappes vrijgegeven.

Er zijn maximaal 90 parkeerkaarten beschikbaar. Als eerste is het vanaf vandaag de beurt aan de Gouden Seizoenkaarthouders. Vanaf 28 december aanstaande kunnen ook Uitkaarthouders een kaart aanschaffen voor de reis naar Rotterdam. Op Oudejaarsdag worden de verkoopkanalen ook opengezet voor Club- en Seizoenkaarthouders.

Autocombikaarten kosten €16,70 per stuk en zijn verkrijgbaar via internet en in de FC Utrecht Fanshop. De prijs van een buscombikaart is €21,50. Ook deze kaarten zijn via deze kanalen beschikbaar.

De verkoop loopt, zolang de voorraad strekt, tot en met 12 januari. FC Utrecht kan besluiten de verkoop eerder dicht te gooien in verband met het vullen van de bussen.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres