Vanavond op de buis: FC Utrecht TV

6 augustus 2014

Eerste aflevering van seizoen 2014/2015 te zien op kanalen van FOX Sports.

De eerste aflevering van FC Utrecht TV van het seizoen 2014/2015 komt vanavond (woensdag) op de buis. In het programma, dat vanaf nu weer elke week te zien is op FOX Sports, passeren tal van unieke items de revue, die de kijker een exclusieve blik achter de Utrechtse schermen geven.

FC Utrecht TV was van de partij bij de drukbezochte eerste training van het nieuwe seizoen en ging mee op trainingskamp met het eerste elftal in Renesse. Daar gaf Danny Verbeek, één van de nieuwe aanwinsten, FC Utrecht TV een rondleiding door het spelershotel. Daarnaast is er in de nieuwste aflevering van FC Utrecht TV natuurlijk ruimschoots aandacht voor de nieuwe trainer/coach Robby Alflen, de nieuwe aanwinsten en het verloop van de voorbereiding op de Eredivisiestart. Met aanvoerder Willem Janssen wordt vooruitgeblikt naar de wedstrijd van aanstaande vrijdag tegen PEC Zwolle.

Nieuw in FC Utrecht TV: de Quiz. Daarin stelt een speler van FC Utrecht stelt een vraag en worden onder de inzenders met het juiste antwoord wedstrijdkaarten verloot!

De eerste aflevering van seizoen 2014/2015 van FC Utrecht TV wordt vandaag (woensdag) uitgezonden op FOX Sports 1 om 18.00 en 23.30 uur en op FOX Sports 3 om 20.30 uur.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres