FC Utrecht O16 - Willem II O16 3-0

Beide teams startten direct met druk op de bal zetten en het spel werd veelal op het middenveld gespeeld. Beide teams kregen kansen, maar FCU kan halverwege de 1ste de 1-0 maken. Hierna kreeg Willem II twee opgelegde kansen, maar benutte deze niet.

In de 2de helft zakte Willem II in en kon maar moeilijk aan de bal komen, waardoor FCU bijna de gehele 2de helft op de helft van Willem II voetbalde. Hierdoor kreeg FCU steeds meer kansjes en uiteindelijk weet FCU deze te verzilveren door  ui te lopen naar een einduitslag van 3-0. Een terechte overwinning.

Vitesse O13 - FC Utrecht O13 4-1

FCU startte  de wedstrijd met te behoudend spel. Er werd niet voldoende druk op de bal gegeven en de persoonlijke duels gingen te vaak verloren. Na 12 minuten wist Vitesse te scoren en 3 minuten later lag de bal er weer in, 2-0 achter. FCU gaf niet op en wist in de 16e minuut de aansluitingstreffer te scoren: 2-1. Het bleef, ook na deze aansluitingstreffer, moeilijk om de ruimtes te benutten en de vrije man te vinden. Vijf minuten voor de rust scoorde Vitesse de 3-1.

Na de rust ging het beter, maar wist FCU niet te scoren, Vitesse wel. Eindstand 4-1.