FC Utrecht O13 - FC Volendam O13 (beker)

FC Utrecht begon goed aan de wedstrijd kwam op een 1-0 voorsprong na 6 minuten. Helaas werd deze voorsprong nog voor rust uit handen gegeven. De gasten uit Volendam scoorden twee keer.  Ruststand 1-2.

De tweede helft begon FC Utrecht weer goed en boog de achterstand om naar een 3-2 voorsprong. Het tweede doelpunt viel uit een goed genomen vrije trap. Toch was het FC Volendam dat aan het langste eind trok. Na de 3-3 kwamen zij in de slotseconde via een strafschop op 3-4.

Roda JC - FC Utrecht (beker)

De eerste officiële wedstrijd van het seizoen voor FC Utrecht O15 stond op het programma. Na een lange reis en een overnachting in Kerkrade kon FC Utrecht fris aan de wedstrijd beginnen. FC Utrecht drukte Roda JC gedurende de hele wedstrijd in de verdediging. Roda JC deed zijn best om FC Utrecht op te vangen en probeerde de counter te hanteren. Door een matige bezetting voor het Utrechtse doel kreeg Roda JC de beste kans in de eerste helft.

De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld. FC Utrecht kwam op een 2-0 voorsprong door prima voorzetten uit vrije trappen. Vlak voor tijd scoorde de thuisploeg de aansluitingstreffer. Er komt geen verandering meer in de stand. FC Utrecht O15 pakt de eerste drie punten in de bekercompetitie.

FC Utrecht O16 - FC Twente O16 (competitie)

In de eerste helft werd via een goed verzorgde opbouw prima de vrije man gevonden waardoor we het initiatief hadden en drie kansen kregen. Toch kwam FC Twente op een 1-0 voorsprong.

In de tweede helft had FC Utrecht moeite met druk zetten op FC Twente, dat de speelstijl had aangepast, zodat moeilijk de vrije man gevonden kon worden. Vooral door sneller te spelen en veel de dieptepass te gebruiken werden er vijf grote kansen gecreëerd. Één van deze kansen werd benut waardoor FC Utrecht O16 het eerste punt pakte in de competitie.