FC Utrecht O16 - PSV O16 0-1

FCU begon goed aan de thuiswedstrijd tegen PSV. Er werd goed gevoetbald en er kwamen kleine kansjes aan beide kanten. Doordat de wedstrijd in evenwicht was bleef het 0-0 met de rust.In de tweede helft een gelijk beeld als in de eerste helft. Twee ploegen die elkaar goed in evenwicht houden. Door een aantal kleine misverstanden bij FCU kan PSV één keer goed voor de goal komen en scoren, waardoor FCU toch met 0-1 de wedstrijd verloor.

FC Volendam O13 - FC Utrecht O13 4-1

FCU kwam goeduit de startblokken en wist Volendam direct op hun eigen helft terug te dringen. Maar na 5 minuten maakte Volendam uit een counter een schitterend doelpunt. Na de 1-0 achterstand kon FCU geen vuist meer te maken en leek de rust met een 1-0 achterstand te worden bereikt. FCU speelde gezapig en wat plichtmatig en 3 minuten voor de rust scoorde Volendam de  2-0.

Na de thee laat FCU meer strijd zien, maar weer scoorde Volendam en na de 3-0 leek de wedstrijdbeslist. FCU ging niet bij de pakken neerzitten en besloot de aanval te zoeken en 3 minuten later in de 41e minuutscoort Utrecht fraai de 1-3. Direct werd weer de aanval gezocht en ging FCU op jacht naar de aansluitingstreffer, een paar minuten later wordt er door FCU weer gescoord en terwijl iedereen juichend naar de middenstip liep, werd deze treffer alsnog afgekeurd. Volendam wankelde en FCU bleef de aanvalzoeken. Met zoveel druk naar voren loop je risico's en 3 minuten voor het eindsignaal wist Volendam nog een keer te scoren. Eindstand 4-1.

Ajax 012 - FC Utrecht O12

Ajax O12 was vandaag de tegenstander en we speelden 11 vs 11. Nadat er in de kleedkamer een plan was gemaakt, begon de wedstrijd. De eerste helft ging één kant op, omdat FCU zich niet aan hun plan hield. Dit resulteerde in een aantal tegendoelpunten.

De tweede helft pakte FCU het goed op en bood beter weerstand. Helaas kon een nederlaag tegen Ajax niet afgewend worden.

Foto's: Ron van Dongen.