AZ O16 - FC Utrecht O16 1-1

FCU had het lastig heeft in de 1ste helft en kon maar moeilijk druk kan zetten op AZ. Hierdoor kon AZ een aantal keren gevaarlijk voor de goal komen, maar deze wist FCU steeds te pareren. Halverwege de 1ste helft kwam AZ wederom weer gevaarlijk voor de Utrechtse goal. Alleen via een overtreding kon het gevaar bezworen worden met als gevolg een strafschop voor de thuisploeg. Deze werd benut: 1-0. Hierna kwamen de teams meer in evenwicht en kregen zij beide nog kansen, maar  de ruststand bleef 1-0.

De 2de helft begon FCU beter aan de wedstrijd en kon gelijk goed druk zetten op AZ. Hierdoor kwam het veel meer aan verzorgd voetbal toe. Dit resulteerde direct in meer kansen voor FCU en halverwege de 2de helft kwam FCU dan ook op de verdiende 1-1. Hierna ging het weer gelijk op en kregen beide teams nog kleine kansen, maar de einduitslag bleef 1-1. Al met al een terechte uitslag gezien het wedstrijdbeeld.

Vitesse O15 - FC Utrecht O15 2-2

FCU wist aanvallend op de helft van de tegenstander via de zijkanten goed door te komen. Dit resulteerde in goed voetbal en in de 26e minuut tot de 0-1. FCU miste daarna een strafschop. In de 50e minuut scoorde Vitesse de 1-1. Met tien man werd het in de 64e minuut toch 1-2  en leek de overwinning binnen. Helaas viel in de 68e minuut toch de 2-2. Het was een leerzame wedstrijd voor het hele team. Volgende week wacht Feyenoord.

FC Utrecht O13 - PEC Zwolle O13 2-4

Een moeizaam begin voor FCU na de winterstop. PEC Zwolle wist vanaf de aftrap FCU goed onder druk te houden en na 10 minuten de 0-1 te scoren. Na de 0-1 trok FCU het initiatief naar zich toe en werd er goed druk gezet op de verdediging van PEC Zwolle. Hieruit ontstonden een aantal goede kansen. Net voor de rust bracht een penalty de 1-1 ruststand.

De tweede helft startte FCU goed en hield PEC Zwolle op hun eigen helft, maar al snel wist PEC Zwolle een antwoord te vinden op het spel van FCU en viel in de 37e minuut de 1-2. Het lukte FCU niet meer om compact te spelen, waardoor de ruimtes op het middenveld groot werden en er voor PEC Zwolle steeds meer ruimte ontstond op het middenveld. In de 44e en 45e minuut wist PEC Zwolle twee keer te scoren en stond het 1-4. FCU probeerde op inzet een beter resultaat te halen en wist uiteindelijk alleen nog in de laatste minuut een doelpunt te maken. Eindstand 2-4.