FC Utrecht O16 -AZ O16 3-0

Voor FCU stond de lastige thuiswedstrijd tegen koploper AZ op het prgramma. Gelijk vanaf het begin was er veel druk van FCU waardoor AZ niet in het spel kwam en achter de feiten aan liep. In de eerste helft wordt er door FCU twee keer gescoord, maar deze doelpunten werden afgekeurd Beide buitenspel waarvan één beslissing toch wel heel twijfelachtig was. FCU liet zich hier niet door beïnvloeden en bleef de druk verhogen en ging met 0-0 de rust in.

In de 2de helft een gelijk beeld als in de 1ste helft. FCU viel aan en bleef druk op de bal en tegenstander zetten en doelpunten konden dan ook niet uitblijven. Door een vrije trap werd de score geopend door FCU.  Hierdoor kwam AZ helemaal niet meer aan voetballen toe. FCU kon hierdoor uitlopen tot 3-0. Een zeer terechte uitslag en een wedstrijd waar iedereen van FC Utrecht met een goed gevoel op kon terug kijken.

FC Utrecht O15 - Alphense Boys O15 1-1

FCU speelde vandaag vol voor de drie punten met de vierde plek in de competitie als inzet, welk recht geeft om het tweede half jaar in de eredivisie uit te komen. FCU speelde een erg sterke eerste helft en kwam hier ook op een 1-0 voorsprong. Uit een snelle ingooi, kon de verdediger van FCU indribbelen en de bal in de verre hoek schieten. Alphense Boys liet zich voortdurend inzakken en gokte op de counter. Het was FCU met het meeste balbezit en veel diepe ballen naar voren toe.

De tweede helft bleef FCU de bovenliggende partij. Wel werd het nonchalant waardoor het balbezit meer verdeeld was in de tweede helft. Alphense Boys kreeg uiteindelijk één kans in de gehele wedstrijd,  speelde dit goed uit en wist hierdoor op een 1-1 eindstand te komen. Ondanks het spelen van ''alles of niets'' wist FC Utrecht niet verder dan een schot van dichtbij op de lat te komen. FC Utrecht O15 verloor vandaag duidelijk twee dure punten in de race om plek vier.

FC Volendam O13 - FC Utrecht O13 1-2

FCU heeft drie heel belangrijke punten gepakt voor de 8e plaats. In de eerste helft was het zeer rommelig. Toch kwam FCU op 0–1 . We kregen meer kansen maar die werden helaas niet benut.

De tweede helft was er meer voetbal te zien. FCU kwam op 0-2. Deze stand bleef maar kort op het bord. Volendam kwam op 1–2. Verder kwam Volendam gelukkig niet. Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen ADO Den Haag.

FC Utrecht O12 - De Graafschap O12 1-6

De één na laatste competitiewedstrijd van het eerste gedeelte stond op het programma. De Graafschap kwam op bezoek. Voor al het publiek dat kwam kijken, wilde FCU een goede laatste thuiswedstrijd laten zien. Helaas liep het niet allemaal zoals verwacht. Waar FCU veel moeite had om de goal te vinden, had De Graafschap er geen enkele moeite mee. Dit resulteerde in een 1-6 nederlaag. Volgende week gaat FCU alles geven om het eerste blokje toch met een positief gevoel af te sluiten.