Feyenoord O16 - FC Utrecht O16 2-5

Op exact de helft van de voorjaarscompetitie de uitwedstrijd tegen Feyenoord. Feyenoord begon direct druk op de bal te zetten waar FCU moeite mee had in de beginfase van de wedstrijd. Dit resulteerde dan ook in een snelle 1-0 achterstand. Door wat aanpassingen in het team begon FCU beter te voetballen, op een slecht veld, en werd snel de lange bal gezocht. Dit zorgde ervoor dat FCU in de 1ste helft de achterstand omboog naar een 1-2 voorsprong.

De tweede helft zette FCU het goede spel door waar in de 1ste helft mee was gestopt en kon het de stand op 1-3 brengen. Uit een hoekschop kon Feyenoord nog de 2-3 scoren, maar FCU bleef haar eigen spel spelen en liep uit naar een eindscore van 2-5. Een terechte overwinning voor FCU.

Foto's: Ron van Dongen