Vitesse O17 – FC Utrecht O16  5-0 (Beker)

Bij voorbaat wisten we dat het lastig zou worden tegen Vitesse O17. Toch had FC Utrecht O16 het initiatief de eerste 10 minuten en waren er twee kansen. De Vitessenaren zetten meer druk op de bal, met als gevolg dat FC Utrecht O16 achteruit werd gedrongen. Na een kwartier werd het 1-0 en weer een kwartier later viel de 2-0. Na de pauze veranderde het spelbeeld niet echt, ten opzichte van wat er voor de rust gebeurde. Na een uur spelen was de tussenstand 4-0 en nadat een glaszuiver Utrechts doelpunt werd afgekeurd, sloten de Arnhemmers af met hun vijfde goal van de middag: 5-0.

FC Dordrecht O14 – FC Utrecht O14 4-5 oefenwedstrijd

Almere City FC D1 - FC Utrecht O13 0 - 1

FC Utrecht O13 begon goed aan de wedstrijd, wat na 6 minuten al in een doelpunt resulteerde (0-1). Hierna gingen de talenten uit Utrecht door met vroeg druk zetten en men had deze wedstrijd veel voor elkaar over. De weinige aanvallen van Almere City FC D1 werden verdedigend snel onschadelijk gemaakt. FC Utrecht O13 kreeg nog enkele kansen die niet benut werden, waardoor in de score geen verandering meer kwam. FC Utrecht O13 boekte een verdiende overwinning.

FC Utrecht O12 – SV Houten D1 (Twin games)

Op een mooie herfstochtend, met de temperatuur van een zomerdag, ging FC Utrecht O12 oefenen op een nieuwe manier. Voor het eerst werd er geoefend in de vorm van Twin Games. Na een masterclass in het spelen van Twin Games te hebben gehad van FC Utrecht O11 en trainer Hidde, werd er nu tegen SV Houten D1 geoefend. Het leuke van Twin Games is dat alle spelers veel aan de bal komen en zich kunnen ontwikkelen in de kleine ruimte. Daardoor zat de wedstrijd vol met mooie acties, combinatievoetbal en fantastische doelpunten van beide teams. Ook werden de keepers uitgedaagd, want er werd vaker op de goal geschoten dan bij een normale wedstrijd. Ook zij zorgden met katachtige reacties voor mooie reddingen. Het was een hele leerzame en leuke ochtend, waarin leuk voetbal werd getoond door beide teams!

FC Utrecht O11 – Ajax O11 9-18 (Twin games)

Temperatuur van 23 graden, heerlijk een verwarmende zon: mooie voetbalomstandigheden. Verwarmend was ook het spel, ondanks het verlies.  De eerste 2 blokken van 20 minuten deed FC Utrecht O11 niet onder voor Ajax O11. Er was overzicht, goed combinatievoetbal. De spelers vonden elkaar en er werd strijd geleverd. Beide keepers leverden puik keeperswerk af. Soms met katachtige reddingen. Mooi om te zien.