Boekte FC Utrecht O17 een knappe 2-0 bekerzege op sc Heerenveen O17 (zie elders op deze website), voor FC Utrecht O15 en FC Utrecht O13 zat een bekerzege gistermiddag (zaterdag) er niet in. Beide teams verloren met het kleinst mogelijke verschil.

Willem II O15 - FC Utrecht O15 1-0
FC Utrecht O15 speelde, na eerdere overwinningen op de leeftijdsgenoten van Roda JC Kerkrade en ADO Den Haag de derde en laatste poulewedstrijd in Tilburg tegen Willem II O15. Ook de Brabanders hadden hun eerste twee pouleduels in winst omgezet en zij boekten ten koste van FC Utrecht O15 een derde driepunter. Voor de rust kon FC Utrecht O15 geen vuist maken in Tilburg, en halverwege keken de Utrechters tegen een 1-0 achterstand aan. In de tweede helft voetbalde FC Utrecht O15 beter en kreeg het ook diverse kansen. De grootste mogelijkheid deed zich voor in de laatste minuut van de wedstrijd. maar de bal werd net over het doel geschoten, waardoor de 1-0 ruststand ook de eindstand werd.

FC Utrecht O13 - AZ O13 2-3
De wedstrijd tussen de O13-teams van FC Utrecht en AZ was er één met twee gezichten. In de eerste helft waren de Utrechtse talenten heer en meester. FC Utrecht O13 zette hoog druk, was sterk aan de bal en stond na 26 minuten volledig verdiend met 2-0 voor. Maar na de rust was het AZ O13 dat de touwtjes in handen nam en FC Utrecht O13 op zijn beurt goed vast wist te zetten. Een loepzuivere hattrick van de na de rust bij AZ O13 ingevallen spits zorgde voor een 2-3 eindstand in het spannende bekerduel.