FC Utrecht O16 – Brabant United O16 2-5
Doordat er deze week interlandverplichtingen waren, stond er voor FC Utrecht O16 een oefenwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Brabant United op het programma. Het was een raar duel, omdat FC Utrecht O16 liefst acht spelers miste wegens diverse redenen. Zo kon het dat een Brabant United-doelman plaatsnam onder de lat van FC Utrecht O16, dat bij rust met 2-1 leidde. Na de rust experimenteerden de Utrechters met het hoe om te gaan met een man minder-situatie. Dat het oefenduel uiteindelijk met 2-5 verloren ging, was van ondergeschikt belang: het leermoment was zeer waardevol.

FC Utrecht O15 – ADO Den Haag O15 2-1
De talenten van FC Utrecht O15 begonnen niet goed aan de wedstrijd. Speelden in de eerste helft met onvoldoende pressie en waren te slordig in balbezit. Vanuit een vrije trap kwam ADO Den Haag O15 verdiend op voorsprong (0-1). Hoe anders was het spelbeeld na de pauze. FC Utrecht O15 speelde vanuit de binnen de FC Utrecht Academie alom bekende intenties, veroverde veel meer ballen en sloot goed aan. De Utrechters drukten de Hagenaars steeds verder terug en kwamen via een van richting veranderd schot op gelijke hoogte (1-1). Vijf minuten voor tijd besliste FC Utrecht O15 de wedstrijd in haar voordeel. Een vrije trap werd met het hoofd verlengd door een ADO Den Haag O15-speler en werd vervolgens door een Utrechtse speler over de Haagse keeper heen gekopt. Al met al boekte FC Utrecht O15 een verdiende overwinning door in de tweede helft veel lef, strijd en inzet te tonen.

Vitesse O14 – FC Utrecht O14 1-3
Was doordeweeks ruimschoots aandacht geschonken aan stilstaande spelsituaties, binnen een minuut had dat voor FC Utrecht O14 al resultaat in Arnhem. Vanuit een corner kwamen de Utrechters in Arnhem in de eerste minuut op voorsprong: 0-1. Na die rappe goal bleef de ploeg van Marcel van der Net druk zetten, de tegenstander vastzetten en behield het het initiatief. Dat FC Utrecht O14 vanuit een stilstaande situatie op 0-2 kwam, was dan ook verdiend. Niet veel later werd het al 0-3, nadat een diepgaande middenvelder goed anticipeerde op een uittrap van de keeper. Na de rust nam Vitesse O14 wat meer aanvallend initiatief, maar dat leverde de Gelderlanders amper kansen op. Via een van richting veranderd schot kwamen de Arnhemmers nog wel terug tot 1-3, maar de Utrechtse zege kwam niet meer in gevaar.

Excelsior Rotterdam O13 - FC Utrecht O13 3-2
FC Utrecht O13 begon in Rotterdam goed aan de wedstrijd en kwam op voorsprong na een mooie aanval (0-1). De enige kans die Excelsior Rotterdam O13 in de eerste helft kreeg, leverde direct de gelijkmaker op voor de Kralingers: 1-1. Na de pauze nam de thuisploeg het initiatief en dat resulteerde in een 3-1 tussenstand. FC Utrecht O13 kwam nog wel terug tot 3-2, maar kon een nederlaag niet voorkomen.

Ajax O10 – FC Utrecht O10 (Twin Games)
De spelers van FC Utrecht O10 speelden goed tegen Ajax O10. De Utrechters maakten indruk door scherp naar voren te verdedigen, met snelle combinaties en fraaie acties. Dat goede voetbal resulteerde in diverse goals, waaronder twee wonderschone treffers. Op beide velden werd dit Twin Games-duel in een hoog tempo gespeeld. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel.