“Topploegen komen niet graag naar FC Utrecht’’

11 december 2013

Voormalig FC Utrecht-verdediger Tim Cornelisse genoot in Utrecht van topwedstrijden en van de supporters in Stadion Galgenwaard.

Tim Cornelisse kwam in zijn actieve voetbalcarrière zeven seizoenen lang uit voor FC Utrecht. Op 2 maart 2008 kopte hij in het duel met PSV, in de 44ste minuut, de 2-1 tegen de touwen. Het was een fysieke, levendige wedstrijd, waarin werd gevochten voor elke meter. Uiteindelijk won FC Utrecht de wedstrijd met 3-1!

Zondag staat FC Utrecht wederom tegenover PSV. Een topwedstrijd, ondanks het feit dat PSV een moeilijke periode doormaakt. Tim Cornelisse heeft veel van deze topwedstrijden met FC Utrecht gespeeld. “Tijdens deze topwedstrijden is de sfeer geweldig in de Galgenwaard en komt altijd wat extra’s los bij het team en de supporters”, herinnert Cornelisse zich. “Dat was in de tijd dat ik voor FC Utrecht speelde zo. Maar, topploegen komen nog steeds niet graag naar de Galgenwaard.’’

Cornelisse vond het een fantastisch belevenis om met FC Utrecht thuis te spelen. In zijn tijd bij FC Utrecht heeft hij erg genoten van de wisselwerking tussen het publiek en de spelers. “Het Utrechtse publiek wil strijd zien. Er gelijk bovenop en voor elke meter strijden! Elke tegenstander heeft op bezoek bij FC Utrecht een lastige middag: in Utrecht staan de supporters altijd vol achter het team”, zegt Cornelisse.

Bekijk hieronder de samenvatting van het duel in 2008.


Wil jij ervaren hoe FC Utrecht het PSV ook dit jaar moeilijk maakt in Stadion Galgenwaard? Koop dan een kaart in voorverkoop, als je niet in het bezit bent een seizoenkaart.

Voorverkoop in volle gang
Heb jij geen seizoenkaart van FC Utrecht, maar wil je toch aandachtig toeschouwer zijn bij de wedstrijd FC Utrecht – PSV, koop dan een kaartje in de voorverkoop. Deze is inmiddels in volle gang. Voor het duel geldt een clubkaartverplichting. Per FC Utrecht-(s)cc kunnen maximaal zes kaarten gekocht worden. Verkoop loopt via de FC Utrecht Fanshop, internet en TicketBox. De verkoop via internet loopt uiterlijk tot en met donderdag, via de overige kanalen tot en met zaterdag. Ook op de wedstrijddag is de stadionkassa vanaf 14:30 uur geopend.

Parkeerkaart
Wil je verzekerd zijn van een parkeerplek in de nabijheid van Stadion Galgenwaard? Bestel dan een losse parkeerkaart voor P3 (Parkeergarage Sporthal). Een parkeerkaart kost € 15,-.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres