Tickets ADO Den Haag-thuis verkrijgbaar

25 augustus 2014

Speciale aanbieding voor leden van de Junior Tigers.

De kaartverkoop voor de wedstrijd FC Utrecht – ADO Den Haag is van start gegaan. Wie tickets wil aanschaffen voor de volgende thuiswedstrijd van de Utrechters, kan dat doen met een (seizoen)clubkaart van FC Utrecht. Met zo'n pasje kan 1 extra toegangsbewijs worden aangeschaft. De wedstrijd FC Utrecht – ADO Den Haag wordt gespeeld op zondag 14 september en begint die dag om 12.30 uur.

Tickets zijn verkrijgbaar via internet, in de FC Utrecht Fanshop en via Ticketbox. Bij Ticketbox-verkooppunten geldt een toeslag van 3,45 euro per kaartje en zijn alleen kaarten voor volwassenen verkrijgbaar. De kaartverkoop loopt in de FC Utrecht Fanshop en via Ticketbox tot en met zaterdag 13 september. Via internet zijn kaarten tot en met zondag 14 september verkrijgbaar. Let op: de kassa’s van Stadion Galgenwaard zijn op de wedstrijddag gesloten.
Leden van de Junior Tigers kunnen tot en met 14 september online een Junior Tiger-setje op de kop tikken voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag. Zo’n setje bestaat uit een kaartje voor een lid van de Junior Tigers en een ouder/verzorger en is tot en met 13 september ook in de FC Utrecht Fanshop verkrijgbaar.

De FC Utrecht Fanshop is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie over de kaartverkoop van wedstrijden van FC Utrecht HIER

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres