Techniektrainer Chris Kronshorst versterkt FC Utrecht

8 december 2014

Technische staf per direct aangevuld met specialistentrainer voor flankspitsen.

De technische staf van FC Utrecht is per direct van versterking voorzien. Chris Kronshorst gaat vanaf nu twee dagen per week, tot en met het einde van dit voetbalseizoen, als techniektrainer aan de slag bij de Eredivisionist uit de Domstad. Kronshorst, die bij FC Utrecht nog met Co Adriaanse samenspeelde, gaat werken met de buitenspelers.

Na als profspeler voor onder meer NEC, Sparta Rotterdam en FC Utrecht te hebben gespeeld, legt Kronshorst zich toe op zijn trainersloopbaan. In 2004 start de ex-prof bovendien zijn eigen voetbalschool, waar hij trainingen geeft volgens de wereldwijd geroemde methode van zijn voormalig oefenmeester Wiel Coerver. Met Co Adriaanse werkte hij samen bij FC Porto, Metallurg Donetsk, Al-Sadd, de Olympische ploeg van Qatar en Red Bull Salzburg.

“Met Chris voegen we niet alleen enorm veel ervaring toe aan onze technische staf, maar ook iemand met heel specifieke kwaliteiten”, zegt Manager Spelerszaken & Scouting Edwin de Kruijff van FC Utrecht. “Wij willen als club talenten ontwikkelen en in dat kader is goede, specifieke training een absolute pré. Stefan Postma richt zich op de doelmannen, Danny Koevermans op de spitsen. We zijn blij dat Chris vanaf nu twee dagen in de week intensief met de flankspelers aan de slag gaat.”

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres