Seizoenkaarthouders ingedeeld in Groep Rood komen in aanmerking om de competitiewedstrijd tegen sc Heerenveen, die op vrijdag 2 oktober om 20.00 uur begint in Stadion Galgenwaard, bij te wonen. Wie een Seizoenkaart voor de jaargang 2020/2021 heeft aangeschaft, in Groep Rood zit en bij de wedstrijd aanwezig kan/wil zijn, kan zich aanmelden via de formulieren onderaan deze pagina. Aan de hand van alle aanmeldingen wordt er handmatig een indeling per tribune gemaakt.

Hoe werkt het aanmeldproces?
FC Utrecht wil er, met inachtneming van alle maatregelen die dienen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus, alles aan doen om het bezoek aan Stadion Galgenwaard op vrijdag 2 oktober zo fijn mogelijk te maken. Seizoenkaarthouders die deel uitmaken van hetzelfde huishouden, kunnen naast elkaar plaatsnemen. Bezoek je altijd de wedstrijden van FC Utrecht met een vast clubje Seizoenkaarthouders maar behoren jullie niet tot hetzelfde huishouden? Dan kun je naast elkaar zitten, met steeds anderhalve meter ruimte tussen elkaar. Bekijk van te voren wel of jullie beide in Groep Rood zijn ingedeeld en laat één iemand het formulier invullen.

Let op: de tribune-indeling wordt één keer gemaakt en kan nadien niet worden gewijzigd. Wil jij met een groepje bij elkaar zitten, vul het formulier dan goed en volledig in. Via e-mail ontvang je vervolgens jouw e-ticket(s). Aanmelden kan tot en met donderdag 24 september via de link die je onderaan dit artikel vindt.

Vaste plekken, tijdvakken en ID-check
Het is verplicht om plaats te nemen op het stoeltje dat op jouw e-ticket vermeld staat. In verband met het spreiden van de drukte wordt er gewerkt met tijdvakken. Tijdvak 1 is van 18.30 tot 19.00 uur en tijdvak 2 van 19.00 tot 19.30 uur. Zoek je plekkie op in het tijdvak dat op jouw ticket staat; niet eerder of later. Bij binnenkomst wordt bovendien gecontroleerd of de naam op je e-ticket overeenkomst met de naam op je legitimatiebewijs. Neem dus een geldig legitimatiebewijs mee! En, voor de goede orde: het is dus niet toegestaan je e-ticket door te geven aan iemand anders. Belangrijk: je (Gouden) Seizoenkaart is ook bij de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen geen toegangsbewijs.

Verdere informatie
Alle Seizoenkaarthouders uit Groep Rood met een toegewezen plek in Stadion Galgenwaard voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen ontvangen in een later stadium, via de mail, extra belangrijke informatie omtrent het bezoek op vrijdag 2 oktober.

Heb je een Seizoenkaart op de Bunnikside (vakken H t/m M) en zit je in Groep Rood > Klik hier om een plekkie te reserveren bij de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen.

Heb je een Seizoenkaart op de Zuidtribune (vakken N t/m U) en zit je in Groep Rood > Klik hier om een plekkie te reserveren bij de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen.

Heb je een Seizoenkaart op de Cityside (vakken V t/m Z) en zit je in Groep Rood > Klik hier om een plekkie te reserveren bij de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen.

Heb je een Seizoenkaart op de Noordtribune (vakken A t/m G) en zit je in Groep Rood > Klik hier om een plekkie te reserveren bij de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen.