Verkoopinformatie

Internetverkoop:
Start verkoop 6 november, 10.00 uur
Einde verkoop 11 december, 18.45 uur


Verkoop in FC Utrecht Fanshop:
Start verkoop 6 novemer, 10.00 uur
Einde verkoop 11 december, 17.00 uur


Losse kaartverkoop:
Voor deze wedstrijd geldt geen geregistreerde kaartverkoop. Er is vrije verkoop


Junior Tigers:
Voor deze wedstrijd zijn er online en via de fanshop Junior Tiger Setjes in de verkoop voor Vak N en de Bunnik- en Cityside. Per Junior Tiger clubkaart maximaal 1 setje. Op de wedstrijddag zijn de Junior Tiger Setjes alleen nog online te koop. Voor meer uitleg over de Junior Tiger Setjes klik hier.


Opmerkingen:
Om de wedstrijd te bezoeken dienen alle bezoekers vanaf 13 jaar en ouder in het bezit te zijn van een geldige QR code (n.a.v. een negatieve test of vaccinatiebewijs).

Wat moet je meenemen naar de wedstrijd? Je mobiele telefoon met de geldige QR-Code, toegangskaart en een geldig ID-bewijs. Zonder deze drie krijg je geen toegang tot de wedstrijd.

Tarieven

Zijde Voorverkoop Stadionkassa
Noordtribune €30,- €31,-
Bunnikside €20,- €21,-
Zuidtribune €25,- €26,-
Cityside €20,- €21,-

Voor het (her)printen van bestelde kaarten of een vervangend ticket van de vergeten seizoenkaart op de wedstrijddag, wordt € 2,- in rekening gebracht bij de kassa-unit.

Utrwil 03

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: FC Utrecht - Go Ahead Eagles

Speeldatum: 11 december 2021

Openingstijd Stadion Galgenwaard: 17.15 uur

Locatie: Stadion Galgenwaard

Competitie: Eredivisie

Vervoersinformatie

Voor deze wedstrijd zijn er parkeerkaarten te koop voor de parkeergarage naast de sporthal (P3). Een dagkaart kost €16,50 per stuk en is online te bestellen (zolang de voorraad strekt).

Parkeren kan gratis op het Utrecht Science Park op de parkeerterreinen P4 (Sorbonnelaan) en P6 (Leuvenlaan). Volg hiervoor de bewegwijzering en de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Vanaf deze parkeerterreinen is het ongeveer 15 minuten lopen naar het stadion. Er rijdt ook een pendelbus naar en van het stadion. Een retourtje kost € 2,-.

Openbaar vervoer: Voor informatie over de bereikbaarheid via openbaar vervoer van Stadion Galgenwaard op wedstrijddagen, klik hier.