FIFA-verjaardagsfeestje

Spelen jij en je vrienden geregeld FIFA en wil jij vetste verjaardagsfeestje van jouw vriendengroep organiseren? Dat kan! Vier je verjaardagsfeestje bij FC Utrecht in de eRoom van Stadion Galgenwaard en beleef samen met zeven vriendjes en vriendinnetjes een unieke middag die jullie niet snel meer vergeten!

Hoe ziet het FIFA-verjaardagsfeestje eruit?

Tijdens het FIFA-verjaardagsfeestje worden jullie bij binnenkomst van het stadion welkom geheten door een eSporter van FC Utrecht, Jaey Daalhuisen of Christiaan van der Mark. Door middel van een rondleiding komen jullie op de tofste plekken in het stadion terecht. Zo krijgen jullie te zien waar de spelers zich klaar maken voor de wedstrijd en waar na de wedstrijd de interviews worden gehouden. De rondleiding eindigt in de eRoom van Stadion Galgenwaard. Het mooiste plekkie op aard om een potje FIFA te spelen!

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kunnen jullie anderhalf uur lang verschillende games spelen in de eRoom van FC Utrecht en Jaey Daalhuisen of Christiaan van der Mark uitdagen voor een potje FIFA! Onze eSporters kunnen jullie zeker nog enkele toffe tricks leren.

Na het laatste fluitsignaal is het weer tijd om er van door te gaan, maar niet zonder een toffe goodiebag voor iedereen die aanwezig was!

Het FIFA-verjaardagsfeestje bestaat uit:

  • Rondleiding door Stadion Galgenwaard;
  • Anderhalf uur gamen in de eRoom van Stadion Galgenwaard onder begeleiding van de eSporter van FC Utrecht;
  • Wedstrijdshirt voor de jarige met persoonlijke bedrukking;
  • FC Utrecht eSports goodiebag voor iedereen die aanwezig is;
  • Officiële FC Utrecht-uitnodigingskaarten;
  • Een hapje en een drankje.

De kosten voor het FIFA-verjaardagsfeestje bedragen €290,-

Wil jij meer dan zeven vriendjes of vriendinnetjes uitnodigen voor jouw feestje? Dat kan natuurlijk! De meerprijs voor een extra vriendje of volwassene bedraagt €7,50 per persoon.

MELD JE HIER AAN