FIFA-clinic

Wil jij je FIFA-skills verbeteren? Kom dan naar de FC Utrecht eSports-clinic! Beleef een dag vol gameplezier in de eRoom van Stadion Galgenwaard en leef een dag lang als eSporter van FC Utrecht op het mooiste plekkie op aard!

Programma

Leer alle FIFA-vaardigheden van FC Utrecht-eSporters Jaey Daalhuisen en Christiaan van der Mark die je nodig hebt om professioneel FIFA te spelen. Zo maak je kennis met echte coaching en begeleiding tijdens het spelen van een potje FIFA en leer jij toffe skills die jij kunt gebruiken om je tegenstander gek te maken op het digitale speelveld. Aansluitend aan de clinic vindt er een FIFA-toernooi plaats, hier kun jij je opgedane skills meteen in de praktijk brengen!

De dag als pro bij FC Utrecht bestaat niet alleen maar uit gamen. Zo krijg jij tijdens een stadiontour ook het hele stadion te zien en ontvang jij een sportlunch in het spelershome van FC Utrecht!

Wanneer?

De FIFA-clinic vindt plaats in de herfstvakantie, kerstvakantie, voorjaarsvakantie en in de meivakantie. Heb je interesse in de clinic? Laat je gegevens achter via het volgende formulier en blijf op de hoogte van deze toffe eSports-dag in Stadion Galgenwaard!

Wat kost het en wat krijg ik hier voor terug?

Deelname kost €25,- en is inclusief:

  • Professionele training van de FC Utrecht-eSporters;
  • eSports-toernooi met alle deelnemers;
  • Rondleiding door Stadion Galgenwaard;
  • Sportlunch in het spelershome van FC Utrecht;
  • FC Utrecht eSports-goodiebag.

MELD JE HIER AAN