Steun de ploeg tegen N.E.C.

2 december 2013

Kom vrijdagavond naar Stadion Galgenwaard om FC Utrecht te steunen tegen N.E.C. De aftrap is om 20:00 uur.

FC Utrecht staat voor de laatste twee thuiswedstrijden van het kalenderjaar 2013. Daarin zijn N.E.C. en PSV de tegenstanders. Beiden ploegen uit het rechterrijtje waar FC Utrecht op de negende plaats net in het linkerrijtje staat. Na een goede overwinning in Almelo staat FC Utrecht de rode lantaarndrager in de Eredivisie te wachten. N.E.C. komt vrijdagavond op bezoek in Stadion Galgenwaard. Het is traditiegetrouw een moeilijke tegenstander voor FC Utrecht. De twaalfde man kan hierbij die extra steun geven. Kom daarom naar de wedstrijd in een sfeervol Stadion Galgenwaard. De aftrap is om 20:00 uur.

Kaartverkoop N.E.C.
Voor de wedstrijd tegen N.E.C. geldt een clubkaartverplichting. Met de kaart kun je maximaal zes kaarten kopen. De verkoop loopt via de FC Utrecht Fanshopinternet en TicketBox. Verkoop via internet loopt uiterlijk tot en met donderdag 5 december, via de overige kanalen tot en met vrijdag 6 december. De stadionkassa is op de wedstrijddag geopend vanaf 18:00 uur.

Kaartverkoop PSV
Voor de wedstrijd tegen PSV geldt net als voor het duel tegen N.E.C. de clubkaartverplichting. Met de kaart kun je maximaal zes kaarten kopen. De verkoop loopt via de FC Utrecht Fanshopinternet en TicketBox. De stadionkassa is op de wedstrijddag geopend vanaf 14:30 uur.

Junior Tiger en Tiger Setje tegen PSV
Junior Tigerleden kunnen tot en met maandag 9 december online een Junior Tiger Setje bestellen voor deze wedstrijd. Deze setjes zijn ook tot en met donderdag 12 december te koop via de FC Utrecht Fanshop. LET OP: Junior Tiger Setjes zijn niet verkrijgbaar op de wedstrijddag.
Ook de leden van de FC Utrecht Tigers kunnen tot en met maandag 9 december online een Tiger Setje (2 kaarten voor € 25,-) bestellen voor deze wedstrijd. Deze setjes zijn ook tot en met donderdag 12 december te koop via de FC Utrecht Fanshop. Ook de Tiger Setjes zijn niet verkrijgbaar op de wedstrijddag.

Parkeerkaarten
Voor beide thuiswedstrijden van FC Utrecht kunnen ook losse parkeerkaarten besteld worden voor P3 (Parkeergarage Sporthal). Klik –HIER- voor een parkeerkaart voor beide wedstrijden. De kaarten kosten € 15,- per stuk. de FC Utrecht Fanshopinternet en TicketBox.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres