Stadion Galgenwaard op 13 mei Haunted Stadium

25 april 2017

Jeugdspeler Sem is verdwenen; help jij het geheim van Stadion Galgenwaard te ontrafelen?

Ben jij niet bang voor een spookhuis en slim genoeg voor een escape room? Kom dan op zaterdag 13 mei naar Stadion Galgenwaard voor een spooky experience! Help mee het mysterie van jeugdtalent Sem te ontrafelen!
 
Er is iets verschrikkelijks gebeurd. Drie weken geleden op Sportcomplex Zoudenbalch waagde Sem zich op het trainingsveld van FC Utrecht om zich in de kijker te spelen van scouts. Tijdens de talentendag wist hij zich niet goed genoeg te onderscheiden van de vele andere fanatiekelingen. Hij werd niet opgemerkt door de trainers en werd vriendelijk bedankt voor zijn deelname. Jammer, balen, even flink schelden maar dan weer verder.  Dat zou een normale reactie zijn geweest.

Wat er echter in huize Ten Hage gebeurde, hield niemand voor mogelijk. Woest waren de ouders van Sem. De glazen rinkelden, de muren trilden, het huis was te klein. Drie weken geleden rende Sem nog over het gras van FC Utrecht, maar sindsdien heeft niemand hem meer gezien. Wat er gebeurde in huize Ten Hage en waar Sem nu is..? Ontdek het op zaterdag de 13e!

Samen met jouw vrienden kun jij de jonge voetballer die avond helpen. De vraag is echter: zijn jullie nog op tijd? Ga op Stadion Galgenwaard op zoek en kom op plekken waar je nog nooit bent geweest!
 
Feest
Om aan het eind van de avond het kippenvel van je lijf te krijgen en de griezelscenario’s van je netvlies te halen, sluiten wij af met een groot feest! Dance your scare away!
 
Inschrijven
Durf jij het aan?! Schrijf je dan in tot uiterlijk donderdag 11 mei via dit inschrijfformulier. Let op: vol = vol!
 
Het programma:
Wat:             Haunted Stadium
Waar:           Stadion Galgenwaard
Wanneer:     zaterdag 13 mei 2017
Tijd:              20.00-24.00 uur
Leeftijd:        13-17 jaar
Kosten:         €5,- voor Tiger-leden, €7,50 voor niet-leden

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

Digital partner

tres