Uitleg platform 50 jaar FC Utrecht

FC Utrecht heeft speciaal voor Seizoenkaarthouders een platform ontwikkeld met zowel mooie aanbiedingen als bijzondere belevenissen die je dichterbij de club en het team brengen. Voor de steun van onze Seizoenkaarthouders in deze tijd doen we graag iets extra’s terug.

Scherpe aanbiedingen
Het platform is voor Seizoenkaarthouders van FC Utrecht the place to be voor het scoren van scherpe aanbiedingen en gave kortingen van Utrechtse ondernemers en Official Partners. Zo ontvang je nu €25,- cashback bij aanschaf van een abonnement van T-Mobile, is het thuisshirt voor Seizoenkaarthouders te koop voor 40 euro en ontvang je nu korting op de nieuwe collectie van Only for Men.

Alleen Seizoenkaarthouders kunnen zien op welke manier ze de korting kunnen verzilveren, dit kan door in te loggen met je persoonlijke FC Utrecht-account. Bij elke aanbieding leggen wij uit hoe je deze kunt verzilveren. Er zullen gedurende het seizoen nieuwe aanbiedingen worden toegevoegd en bestaande aanbiedingen worden aangepast. Hierdoor blijft het een relevant platform en kun je gedurende het seizoen blijvend terecht voor de scherpste aanbiedingen. 

12 unieke belevingen per maand
Per maand zullen er op het platform als dank voor de steun van onze Twaalfde Man zeker twaalf unieke belevingen gelanceerd worden. Zo maak je als Seizoenkaarthouder maandelijks kans op mooie prijzen, zoals een compleet FC Utrecht-trainingstenue of een ingelijst en gesigneerd wedstrijdshirt van jouw favoriete speler.

Ook willen wij Seizoenkaarthouders de mogelijkheid geven om dichterbij de club en het team te komen. Daarom krijg je de mogelijkheid om een thuiswedstrijd als ballenjongen of ballenmeisje mee te maken, jouw verjaardagsfeestje te vieren in Stadion Galgenwaard of om één keer Assistent Stadionspeaker te zijn. Enkele belevingen zullen niet voor iedere Seizoenkaarthouder interessant zijn, vandaar dat er bij sommige belevingen een formulier is toegevoegd waar men zich kan opgeven.

Winnaars
Aan het einde van iedere maand ontvangen de winnaars een bericht vanuit FC Utrecht. Daarnaast willen we, in samenwerking met de Seizoenkaarthouders, zoveel mogelijk van deze unieke belevingen vastleggen en voorzien van een verslag, zodat er extra waarde toegevoegd wordt aan de beleving voor de prijswinnaars.

Vanzelfsprekend zitten er enkele voorwaarden verbonden aan het platform, bekijk deze hier.