Schaatsen op Fan Village

12 december 2013

Op Fan Village voorafgaand aan FC Utrecht - PSV kun je schaatsen op een ijsbaan van maar liefst 100 vierkante meter.

Fan Village voorafgaand aan de wedstrijd tegen PSV wordt zondagmiddag een speciaal evenement. Op het terrein voor de Cityside, op het Westplein, bij Stadion Galgenwaard staat zondag een heuse ijsbaan. Schaatsen hoef je niet mee te nemen, die kun je lenen. De Junior Tiger (het lid van de kidsclub van FC Utrecht) die de snelste ronde kan schaatsen, ontvangt een gesigneerd wedstrijdshirt.

Er is meer!
Bovendien kun je weer tal van voetbalspellen doen op Fan Village en zijn de bekende Utrechtse clowns Trekdrop en Smeerkaas aanwezig. Maar er is meer! Ook de FC Utrecht grabbelton staat er weer, ook worden verrassingen uitgedeeld en bezoeken twee spelers van het eerste elftal Fan Village. Dit alles wordt omlijst door sfeervolle kerstmuziek.

Natuurlijk wordt ook aan de innerlijke mens gedacht. Op Fan Village zijn erwtensoep en warme stroopwafels verkrijgbaar. Uiteraard kun je ook weer de XXL Frikandel bestellen. Fan Village start zondagmiddag om 15:00 uur en duurt tot het begin van de wedstrijd.

Kom naar FC Utrecht - PSV
Fan Village is de perfecte voorbereiding op de wedstrijd FC Utrecht - PSV. Heb je nog geen kaarten? De kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Voor het duel geldt een clubkaartverplichting. Per FC Utrecht (s)cc kunnen maximaal zes kaarten gekocht worden. Verkoop loopt via de FC Utrecht Fanshopinternet en TicketBox. De verkoop via internet loopt uiterlijk tot en met donderdag 12 december, via de overige kanalen tot en met zaterdag 14 december. Ook op de wedstrijddag is de stadionkassa vanaf 14:30 uur geopend.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres