Robin Pronk: ‘Er komen momenten dat het onze kant op valt’

8 december 2017

Trainer/Coach Robin Pronk blikt terug op de nederlaag tegen FC Volendam. 

Jong FC Utrecht wist vanavond (vrijdag) niet te winnen van FC Volendam. Met 2-1 werd verloren van FC Volendam, de tweede nederlaag in één week voor de ploeg van Robin Pronk. FCUtrecht.nl schoof aan bij de persconferentie na afloop van het duel.

Na een 2-0 ruststand maakte Nick Venema laat in de wedstrijd de aansluitingstreffer voor de Domstedelingen. “Vanuit een achterstand komen we terug in de tweede helft. Dan hoop je nog op de 2-2, maar het was vandaag niet genoeg om een punt te halen, helaas. Dat geeft ook aan dat ons probleem zit in het scoren, het creëren van kansen en de doelgerichtheid.”

En zo kan het verkeren dat Jong FC Utrecht voor de tweede keer in één week verliest met dezelfde cijfers (2-1). “Het is nog steeds niet goed genoeg om een goed resultaat te halen. Maar er gaan uiteindelijk momenten komen dat het onze kant op valt.  Ik heb de jongens complimenten gegeven voor de strijd en weerbaarheid die ze hebben getoond. Het is een leerproces voor deze hele jonge ploeg. We waren dichtbij.” 

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres