De voortekenen waren al niet gunstig. Volgens de trainer was er vrijdag matig getraind.

Vanaf de eerste minuut werd dit beeld duidelijk in de wedstrijd. tegen een magere tegenstander kon er geen vuist worden gemaakt.Er was veel te veel onrust in het elftal, daardoor was de opbouw niet goed en kon FC Utrecht met moeite de vrije man vinden en ook inspelen. Het was zo`n zaterdag die je liever had overgeslagen. Er waren prima kansen voor O14 maar door het rommelige spel wilde de bal er gewoon niet in.In de 12de minuut kreeg VVV/Helmond Sport O14 een kans door een foutieve inspeel pass op het middenveld de snelle spits werd bediend en die rondde het zeer goed af in de rechterhoek. Een kans en 1-0 achter, een behoorlijke domper.

De trainer heeft in de rust de spelers wederom duidelijk de afspraken doorgelopen. Utrecht begon voortvarend maar na wederom een fout in de Utrecht defensie viel de 2-0 in de 56ste minuut. Utrecht liep achter de feiten aan. Een goede leerschool.In de 66ste minuut scoorde Utrecht nog de 2-1 meer zat er helaas niet in.

De jongens hebben heerlijk een aantal dagen vakantie. Einde van volgende week weer trainen ter voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen AZ O14