Vanmorgen om 10 uur stond de competitiewedstrijd RJO/FE Feyenoord D1 tegen FC Utrecht O13 op het programma. De wedstrijd werd gespeeld bij voetbalvereniging VDL te Maassluis. Feyenoord is de nummer twee van de competitie. Wederom miste FC Utrecht vier belangrijke spelers, maar de wedstrijd werd vol vertrouwen ingegaan.

In de eerste minuten is het aftasten voor beide teams. De wedstrijd speelt zich dan voor het grootste gedeelte op het middenveld af.In de 10e minuut is de eerste kans voor FC Utrecht. FC Utrecht mag een vrije trap nemen aan de linkerkant buiten het strafschopgebied. De bal valt perfect tussen het 5 meter gebied en de penaltystip. Een aanvaller van Utrecht kopt de bal in, maar wordt ternauwernood gered door de keeper van de Rotterdammers. Het spel blijft op en neer gaan waarbij de Feyenoorders iets meer bal bezit hebben. Na 17 minuten spelen valt het eerste doelpunt van de wedstrijd en wel voor Feyenoord. Een snelle aanval door het midden, waarna er een steekbal komt op de spits van de Rotterdammers die de bal achter de Utrecht doelman schiet. 1-0.Dit is tevens de ruststand.

Trainer Marcel van der Net ziet perspectieven en wisselt in de rust 1 keer. De Utrechters beginnen goed aan de 2e helft. Zetten druk op de Rotterdammers en spelen met lef. Dit resulteert in de 39e in een kans op de 1-1. Door het vroege storen en vastzetten van de Feyenoord verdedigers komt de bal bij een Utrecht aanvaller. Echter gaat de bal voorlangs het doel. Niet veel later krijgt Feyenoord een vrije trap. De bal wordt van dichtbij ingeschoten maar de Utrecht doelman redt op schitterende wijze.Eigenlijk is het wachten op de 1-1, die op dat moment verdient zou zijn. Na ongeveer 20 minuten spelen komt Feyenoord op een 2-0 voorsprong door een snelle counter. De koppies van de FC Utrecht jochies gaan nu een beetje hangen na deze teleurstelling.Tot echte aanvallen komt FC Utrecht niet meer en zodoende wint Feyenoord de wedstrijd met 4-0, door onder meer nog een strafschop.

Volgende week wacht op sportcomplex Zoudenbalch om 10.30 uur de thuiswedstrijd tegen FC Volendam D1. Dit betreft een inhaalwedstrijd voor de competitie. Kop op mannen, nieuwe wedstrijd en nieuwe kansen.

RJO/FE Feyenoord D1 - FC Utrecht O13 4-0 (1-0)
10` 1-0 Feyenoord
49` 2-0 Feyenoord
51` 3-0 Feyenoord (strafschop)
55` 4-0 Feyenoordoverige uitslagen en stand