Vanuit het Hart, juist nu

Steun FC Utrecht! Ondanks dat je niet fysiek van de partij kunt zijn op het mooiste plekkie op aard, kun je FC Utrecht wel steunen. Vanuit het hart bieden wij je een tegemoetkoming aan voor de gemiste thuiswedstrijden van het seizoen 2019/2020. Maar we bieden je ook de kans af te zien van deze tegemoetkoming, om zo FC Utrecht een steuntje in de rug te geven in deze ook voor de club uitdagende en ingrijpende periode.

Namens FC Utrecht bieden wij je de volgende drie opties:

OPTIE 1: IK STEUN FC UTRECHT

Hiervoor hoef je geen verdere stappen te ondernemen, ontvang je geen tegemoetkoming en steun je FC Utrecht in deze voor de club uitdagende en ingrijpende periode.

OPTIE 2: KORTINGSVOUCHER VOOR SEIZOENKAART 2020/2021

Je maakt gebruik van de mogelijkheid om een kortingsvoucher te ontvangen voor een Seizoenkaart van FC Utrecht in het seizoen 2020/2021. Mocht je van deze mogelijkheid gebruik willen maken, dan ontvang je in een later stadium via e-mail een kortingsvoucher van 15% die je bij aanschaf van je Seizoenkaart voor volgend seizoen kunt gebruiken. Let op: deze kortingsvoucher is alleen geldig op een Seizoenkaart voor het seizoen 2020/2021.

OPTIE 3: CUPFIGHTERS T-SHIRT

Je ziet af van de kortingsvoucher, maar ontvangt graag één FC Utrecht Cupfighters T-shirt ter tegemoetkoming van de gemiste wedstrijden. Let op: Het gaat hierbij om een gelimiteerde oplage. Zodra de shirts zijn vergeven, zal deze mogelijkheid van de website verdwijnen.

Je hebt tot zondag 24 mei de tijd om je keuze door te geven. Zodra deze datum verstrijkt is het niet meer mogelijk om een kortingsvoucher te ontvangen voor een Seizoenkaart van FC Utrecht in het seizoen 2020/2021 of het FC Utrecht Cupfighters Shirt opgestuurd te krijgen.

GEEF JE KEUZE DOOR