Vanuit het Hart, juist nu

Steun FC Utrecht! Ondanks dat je niet fysiek van de partij kunt zijn, kun je FC Utrecht wel steunen. Vanuit het hart bieden wij je een tegemoetkoming aan voor de wedstrijd(en) waarvoor jij een kaartje hebt, maar die je nu niet kunt bijwonen. Maar we bieden je ook de kans af te zien van een tegemoetkoming, om zo FC Utrecht een steuntje in de rug te geven in deze ook voor de club uitdagende en ingrijpende periode.

Namens FC Utrecht bieden wij je de volgende drie opties:

OPTIE 1: IK STEUN FC UTRECHT

Hiervoor hoef je geen verdere stappen te ondernemen, ontvang je geen tegemoetkoming en steun je FC Utrecht in deze voor de club uitdagende en ingrijpende periode.

OPTIE 2: HUIDIGE TICKET(S) OMZETTEN

Je wil je ticket voor het huidige seizoen omzetten naar een voucher* voor een thuiswedstrijd van FC Utrecht in het seizoen 2020/2021 of het seizoen 2021/2022. Mocht je van deze mogelijkheid gebruik willen maken, dan ontvang je in een later stadium via e-mail een voucher die je de komende twee seizoenen kunt gebruiken. Deze voucher is alleen geldig bij thuiswedstrijden van FC Utrecht in de Eredivisie, dus niet bij de play-offs of bekerduels in Stadion Galgenwaard.

OPTIE 3: CUPFIGHTERS T-SHIRT

Je ziet af van de voucher(s), maar ontvangt graag één FC Utrecht Cupfighters T-shirt ter tegemoetkoming van je gehele transactie. Let op: Het gaat hierbij om een gelimiteerde oplage. Zodra de shirts zijn vergeven, zal deze mogelijkheid van de website verdwijnen.

*Ben je in het bezit van een ticket voor FC Utrecht - Ajax? Dan kun je de voucher verzilveren bij een van de Eredivisiethuiswedstrijden van het seizoen 2020/2021 of het seizoen 2021/2022. In het bezit van een ticket voor een van de overige vier thuiswedstrijden? Dan ontvang je een voucher die geldig is bij een van de thuiswedstrijden van het Eredivisieseizoen 2020/2021 of 2021/2022 met uitzondering van de de thuiswedstrijden tegen Feyenoord, PSV en Ajax.

Je hebt tot zondag 24 mei de tijd om je keuze door te geven. Zodra deze datum verstrijkt is het niet meer mogelijk om je ticket om te zetten in een voucher voor het seizoen 2020/2021 of het seizoen 2021/2022 of het FC Utrecht Cupfighters Shirt opgestuurd te krijgen.

GEEF JE KEUZE DOOR