Help vanuit het Hart

FC Utrecht staat midden in de samenleving. Wij zijn oprecht betrokken bij alles wat er om ons heen gebeurt. En daarom nemen wij nu dit initiatief. Op dit platform kun je hulp aanbieden en om hulp vragen. Bovendien kun je op deze plek allerhande activiteiten vinden die je thuis kunt bekijken of doen.

HULP BIEDEN

Juist in deze tijd moeten we elkaar helpen! Vanuit het hart kunnen wij iets terugdoen voor onze samenleving. FC Utrecht helpt!

IK WIL HELPEN

HULP VRAGEN

Wij zijn er voor jou, juist nu! Onze supporters, medewerkers, spelers en stafleden staan voor je klaar. Kunnen we iets voor je betekenen? Laat ons hier weten wat we voor je kunnen doen.

IK KAN HULP GEBRUIKEN

FC UTRECHT MEMORY

Na de Tiger-kleurplaat hebben wij nu FC Utrecht Memory! Je kan hier het spel downloaden, uitprinten en uitknippen, en uiteindelijk zelf thuis spelen!

FCU DRIVE THROUGH

Officieel begon de actie van FC Utrecht om de Utrechtse voedselbank van houdbare producten te voorzien maandag pas om 10.00 uur, maar al voor negenen stonden de eerste gulle gevers voor de slagboom van Stadion Galgenwaard. En het bleef druk, tot FCU Drive Through om 16.00 uur sloot. Bekijk hier het nieuwsbericht over deze actie.

ANSICHTKAARTENACTIE

Supporters van FC Utrecht, zoals op deze foto Janny en Iris van het FC Today-verspreidingsteam, schrijven dezer dagen in grote getalen kaartjes die worden verzonden naar eenzame ouderen.

EEN OPPEPPER VAN DE SPELERS

Kun jij wel even een oppepper gebruiken? Bekijk dan de video hieronder.

ONLINE KANALEN

FC Utrecht heeft naast de website waarop je nu rondkijkt, natuurlijk nog veel meer online kanalen. Daarop plaatst de club elke dag nieuwe foto’s, filmpjes en stukjes. Bekijk de pagina’s van de club op Facebook, Instagram en YouTube en ga de kanalen volgen. Dan komt er elke dag weer allerlei leuks voorbij op jouw tijdlijn!

KLEUR TIGER IN

Heb jij de creatieve kriebels? Leef je lekker uit op deze mooie kleurplaat, en maak je eigen FC Utrecht-kunstwerkje! Download de kleurplaat hier.

BIJZONDERE WENSEN EN VERZOEKEN

Heb jij een bijzondere wens welke je voor iemand in jouw omgeving of voor jezelf in vervulling wilt laten gaan? Deel deze dan nu met ons! Wie weet kunnen wij deze in vervulling laten gaan. Je kan jouw wens of verzoek mailen naar: maatschappelijk@fcutrecht.nl

FC UTRECHT LEERT

Het meeste halen uit de uurtjes die je thuis doorbrengt? FC Utrecht Leert, daar steek je nog eens iets van op! Kies een van de drie thema’s, bekijk het toffe filmpje en maak de quiz. Stuur je eindopdracht op naar maatschappelijk@fcutrecht.nl en wie weet scoor jij dan wel een toffe prijs!

LAATSTE NIEUWS