Acties vanuit het Hart

FC Utrecht staat midden in de samenleving. Wij zijn oprecht betrokken bij alles wat er om ons heen gebeurt. En daarom nemen wij nu dit initiatief. Op dit platform kun je je aanmelden voor acties vanuit het Hart door FC Utrecht. Met deze acties willen we supporters een extra steuntje in de rug bieden in deze moeilijke tijd. Heb je zelf een idee voor een actie vanuit het Hart meld deze hier dan ook aan. En wie weet staan we binnenkort bij jou op de stoep.

ACTIE 1: VERRASSINGSBEZOEK VAN FC UTRECHT

Kan jij - of iemand die je kent - wel een steuntje in de rug gebruiken in deze moeilijke tijd? Laat ons weten waarom, meld je aan voor een verrassingsbezoek van FC Utrecht en wie weet staan we binnenkort bij jou op de stoep met een hartverwarmend bezoek.

MELD JE HIER AAN

ACTIE 2: BEDANK IEMAND VANUIT HET HART

Heeft iemand in jouw omgeving iets bijzonders gedaan of wil je een bijzonder persoon gewoon in het zonnetje zetten omdat hij/zij dat verdient? Laat ons weten wie en waarom je wilt bedanken en meld je aan voor een verrassingspakket vanuit het Hart door FC Utrecht. Jullie zijn er voor ons, wij zijn er voor jullie.

MELD JE HIER AAN

ACTIE 3: MAALTIJD AANGEBODEN DOOR DE CHEFKOK VAN FC UTRECHT

Altijd al benieuwd geweest wat de spelers van FC Utrecht eten? En wil je dat de chefkok van FC Utrecht speciaal voor jou of iemand uit je omgeving een maaltijd kookt? Laat ons weten waarom we jou hier blij mee maken en wie weet staat de chefkok van FC Utrecht binnenkort voor jouw deur om een heerlijke sportmaaltijd af te leveren.

MELD JE HIER AAN

OPEN ACTIE: SAMEN ZIJN WE FC UTRECHT

Wil jij helpen om een medesupporter een extra steuntje in de rug te bieden in deze moeilijke tijd. Meld je actie vanuit het hart aan en wie weet staan we binnenkort bij jou op de stoep.

MELD JE HIER AAN

ACTIES VANUIT HET HART