Oud FC Utrecht in actie tijdens KiKa Summer Biz Tournament

13 mei 2016

Oud FC Utrecht speelt op vrijdag 20 mei in Vianen een wedstrijd tegen het KiKa Biz Team. De selectie van oud-spelers van FC Utrecht neemt het op het sportpark van vv Brederodes vanaf 20.45 uur op tegen een selectie die bestaat uit voetballers die eerder die avond in actie komen tijdens een bedrijventoernooi.

Het duel tussen Oud FC Utrecht en het gelegenheidsteam dat KiKa Biz Team heet duurt twee keer dertig minuten en is het sportieve slotstuk van het KiKa Summer Biz Tournament in Vianen.

Die sportieve dag begint om 16.30 uur met een clinic voor ongeveer 150 kinderen, die allemaal een donatie doen aan KiKa van 5 euro. Het Bedrijventoernooi begint om 18.00 uur en telt twintig deelnemende ploegen, die allemaal 500 euro aan KiKa doneren.

Na afloop van dat toernooi komt Oud FC Utrecht in actie en het slotstuk van de avond is een gesponsorde barbecue, compleet met drankjes en muziek.

De volgende oud-spelers van FC Utrecht geven op vrijdag 20 mei in Vianen in elk geval acte de préséance: Bas van den Brink, Niels Creutzburg, Patrick van Diemen, Raymond Graanoogst, Wouter Jansen, Etienne Kelders, Gert Kruys, Rick Kruys, Stefan Postma, Leo van Veen en Marc Verroen.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres