Oranje Leeuwinnen oefenen in Stadion Galgenwaard

22 december 2016

Duel tegen nummer 3 op FIFA ranglijst op vrijdag 7 april

Nederland speelt vrijdag 7 april een oefenwedstrijd tegen Frankrijk. Locatie van het duel, dat exact 100 dagen voor aanvang van WEURO2017 op de agenda staat, is Stadion Galgenwaard in Utrecht. Dit stadion is zondag 16 juli ook het decor van Nederland - Noorwegen, de openingswedstrijd van het EK.
 
Het treffen met Frankrijk is voor de Nederlandse voetbalsters de eerste thuiswedstrijd van 2017. Oranje belegt in januari een trainingskamp in Spanje en in maart staat deelname aan de Algarve Cup op het programma. Frankrijk dat momenteel op een derde plek op de FIFA ranking staat, bereidt zich net als Nederland voor de WEURO2017. Les Bleues zijn voor dit eindtoernooi ingedeeld in poule C samen met IJsland, Oostenrijk en Zwitserland.
 
Kaarten Nederland - Frankrijk 
De prijs voor losse kaarten is €10,-. Houders van een OnsOranje ClubCard krijgen 10% korting en groepen vanaf acht personen krijgen ook korting. Zij betalen € 6,- per persoon. Tevens is er een kinderkorting van 50% voor kinderen tot en met 14 jaar. Kaarten zijn per direct te koop via OnsOranje.nl.

Vanaf half januari zijn losse kaarten verkrijgbaar in de fanshop van FC Utrecht.

UWE_HostCityFig_Logo_Utrecht

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres