Open training in Stadion Galgenwaard!

5 oktober 2017

Junior Tiger-leden krijgen op dinsdag 17 oktober na afloop van de training de mogelijkheid vragen te stellen aan de spelers van FC Utrecht.

De spelers van FC Utrecht verruilen voor de training van dinsdag 17 oktober de velden van Sportcomplex Zoudenbalch voor de prachtige grasmat in Stadion Galgenwaard. De Open Training begint die dag om 10.30 uur en is voor alle supporters gratis te bezoeken.

Een goede voorbereiding is natuurlijk belangrijk, daarom kunnen de échte FC Utrecht-supporters, onder begeleiding van het sfeerteam, vanaf 09.30 uur vlaggen maken om het team te steunen. Daarnaast kun jij alvast in de voetbalstemming komen met de freestyler, die jou zijn voetbalkunsten laat zien.

Vanaf de hoofdtribune kan iedereen van de open training genieten. Je kunt naar binnen via Ingang A door de route te volgen zoals die staat aangegeven op de vlaggen. De cateringpunten zijn open, dus je kunt een lekkere snack en een verfrissend drankje scoren!

Tijdens de open training heeft assistent-trainer Jean-Paul de Jong een headset op, zodat iedereen kan horen hoe hij de spelers coacht en welke tips hij geeft.

Er is op dinsdag 17 oktober nog véél meer te beleven in Stadion Galgenwaard. Zo is eSporter en vlogger Lode de Boo aanwezig voor een potje FIFA18 en legt hij uit hoe je een mooie vlog maakt, word je geschminkt in de promenades en kan je op de foto met Tiger en Tigergirl.

In de fanshop scoor jij een van de collectsitems, die speciaal voor deze dag in de schappen liggen. Naast het gebruikelijke assortiment, koop jij die dag GEDRAGEN trainingskleding van de spelers en stafleden van FC Utrecht.

Natuurlijk is er na afloop van de oefensessie de gelegenheid handtekeningen van de spelers te scoren en met de voetballers op de foto te gaan.

Junior Tiger-leden
Wie lid is van FC Utrecht’s kidsclub (Junior) Tigers krijgt zelfs nog meer extra’s deze dag! Heb jij een dringende vraag voor David Jensen, Zakaria Labyad, Yassin Ayoub of Cyriel Dessers? Geef je dan HIER op voor de kinder-persconferentie! De 50 (Junior) Tiger-leden met de leukste vragen worden uitgenodigd om na afloop van de training plaats te nemen in de perszaal en kunnen hun vraag stellen aan de spelers.

Ben je nog geen (Junior) Tiger-lid? Als je voor 13 oktober lid wordt, maak je alsnog kans op een plaatsje bij de persconferentie voor kids!

Parkeren
Kom je met de auto? Let erop dat parkeren op de parkeerplaats voor Stadion Galgenwaard niet gratis is. Zoek je een gratis parkeerplekkie, dan kun je terecht op de parkeerplaats van Kampong. Vanaf daar is het circa vijf minuten lopen naar het stadion.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres