Oktoberfest bij FC Utrecht Fan Village

3 oktober 2014

Samenzijn voor jong en oud op plein voor de Cityside in Beierse sferen.

Voordat morgenavond (zaterdag) in Stadion Galgenwaard de bal bij FC Utrecht – Go Ahead Eagles gaat rollen, is er voor jong en oud al van allerlei leuks te beleven op het plein voor de Cityside. De derde editie van Fan Village staat dit seizoen in het teken van ‘Oktoberfest’.

Oktoberfest. Het is het grootste bierfestival ter wereld, dat jaarlijks meer dan vijf miljoen ‘biertoeristen’ naar München trekt. Een wat kleinere variant ervan – maar daardoor zeer zeker niet minder leuk! – wordt morgenavond (zaterdag) gehouden op het plein voor de Cityside. Vanaf 19.15 uur is daar onder meer Bierpulschuiven, een reuzenformaat opblaasbaar bierglas, een springkussen in winterse stijl, nóg een mooi springkussen, een winterse draailadder, er staan bierfietsen, er kan worden deelgenomen aan koemelken en koeschilderen én er zijn braadworsten verkrijgbaar. Supertoll!

Natuurlijk zijn op het plein voor de Cityside niet alleen allerlei leuke dingen te doen, maar komen er ook weer diverse spelers van FC Utrecht langs. Hét moment dus voor het scoren van een handtekening of het nemen van een leuke selfie met één van de FC Utrecht-spelers! Die zijn er vanaf 20.00 uur. Welke spelers langskomen bij Fan Village morgen (zaterdag)? Dat lees je binnenkort op Twitter en Facebook!

Heb jij je kaarten voor FC Utrecht – Go Ahead Eagles al in huis? Je kunt ze kopen in de FC Utrecht Fanshop, bij Ticketbox-verkooppunten en via internet. En zaterdag natuurlijk bij de stadionkassa’s, die vanaf 18.45 uur open zijn. 

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres