Nijhuis en Kuipers leiden FC Utrecht-duels

6 december 2016

Arbitrale kwartetten voor Heracles Almelo-thuis en PEC Zwolle-uit bekendgemaakt door KNVB.

De wedstrijd FC Utrecht - Heracles Almelo staat zondag onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis. Volgende week woensdag heeft Björn Kuipers de leiding over de bekerwedstrijd PEC Zwolle - FC Utrecht. Dat blijkt uit de scheidsrechtersaanstellingen die de KNVB vanmiddag publiceerde.

Zondag, in Stadion Galgenwaard, wordt Nijhuis geassisteerd door Rob van de Ven en Charl Schaap. De vierde official is die middag tijdens de laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar Sander van der Eijk.

Volgende week woensdag is Kuipers de arbiter van dienst bij PEC Zwolle - FC Utrecht en zijn Sander van Roekel en Erwin Zeinstra de assistent-scheidsrechters. Jeroen Manschot is de vierde official bij het bekerduel tussen de twee ex-cupwinnaars.

De Jupiler League-wedstrijd SC Cambuur - Jong FC Utrecht wordt vrijdag in Friesland geleid door Sander van der Eijk. De leidsman krijgt in Leeuwarden langs de lijnen bijstand van Marcelino Adriaans en Michael Osseweijer. De vierde official in het Cambuur Stadion is Sam Dröge. 

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

Digital partner

tres