0 - 0

Liveblog: FC Utrecht in Zeeland

FC Utrecht verblijft deze week in het Grand Hotel Ter Duin in Burgh-Haamstede. Met een 32-koppige selectie bereidt Hoofdtrainer Michael Silberbauer zich voor op het seizoen 2023/2024. In dit liveblog houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen in Zeeland.

 

Liveblog laatst geupdate om:
22-07-2023 om 08.10

'Topfit en superscherp het seizoen beginnen'

8.09 uur

Door blessureleed kwam Bart Ramselaar vorig seizoen tot 9 wedstrijden. Mede daarom is Boem Boem Bart nu gebrand om dit seizoen topfit en superscherp te beginnen. Hoog tijd om met de Amersfoorter te zitten.

Matchday!

7.44 uur

Goedemorgen vanuit Zeeland! Voor FC Utrecht staat vandaag om 14.00 uur de besloten oefenwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk op het programma.

 

 

'Nu begint het leuk te worden'

15.35 uur

De voorbereiding is in volle gang. FC Utrecht verbleef deze week in het Grand Hotel Ter Duin in Burgh-Haamstede. Hoog tijd voor een goed gesprek met Hoofdtrainer Michael Silberbauer. Hoe vindt hij het gaan? Waar legt hij de focus op? En wat ziet hij ontstaan binnen de groep?

📸 De laatste training in beeld:

12.55 uur

'Deed me denken aan een bezemkast' 😂

10.00 uur

We vroegen jullie om één vraag te bedenken voor Jens Toornstra. Als hij die vraag heeft beantwoord mag Jens weer een vraag bedenken voor diegene die na hem voor de camera verschijnt. Ga je zo verder, dan kom je in de FC Utrecht Vragenpolonaise.

Goedemorgen!

8.04 uur

Goedemorgen vanuit Zeeland! Voor FC Utrecht staat er vandaag één training op het programma, de laatste in Zeeland. De mannen van Hoofdtrainer Michael Silberbauer hebben vanmiddag vrij gekregen.

😆 You vs. Me!

21.21 uur

Twee spelers van FC Utrecht, tien stellingen. In de eerste aflevering van You vs. Me proberen Tommy St. Jago en Victor Jensen het zo vaak mogelijk met elkaar eens te zijn.

📸 Training in beeld

15.57 uur

Foto's van de eerste training van vandaag:

Winnaars!

13.40 uur

De eerste training van vandaag zit erop. Er werd afgesloten met een partijvorm en als je die dan wint? Natuurlijk, dan ga je even op de foto. Om 17.00 uur vanmiddag staat de tweede training gepland. 

Good morning!

8.33 uur

Voor de mannen van FC Utrecht staan er vandaag twee trainingen op het programma: om 11.00 uur en om 17.00 uur. Sean Klaiber neemt vandaag de Instagram Stories van FC Utrecht over, dus ga dat absoluut checken!

Klimmen!

20.52 uur

Normaal gesproken zie je de spelers van FC Utrecht op een voetbalveld, maar dat was deze middag wel even anders. Tijdens de middagactiviteit hing iedereen in de bomen! De ploeg van Hoofdtrainer Michael Silberbauer ging klimmen in het klimbos.

📸 Training in beeld

13.00 uur

Foto's van de training van vandaag:

Dagplanning

10.25

Het schema voor vandaag! Om 11.00 uur wordt er getraind door de mannen van Hoofdtrainer Michael Silberbauer. In de middag staat er een leuke activiteit op de planning. 

Behind The Scenes

7.58 uur

Isac Lidberg beleefde gisteren (dinsdag) een drukke eerste dag bij FC Utrecht. Van zijn aankomst bij het hotel tot zijn eerste training. In de onderstaande video geven we je een kijkje achter de schermen bij de eerste dag van onze nieuwe aanwinst.

'Heel erg onder de indruk'

20.52 uur

Natuurlijk spraken we met de kersverse aanwinst van FC Utrecht: Isac Lidberg.

📸 Training in beeld

19.17 uur

Foto's van de tweede training van vandaag:

📸 Training in beeld

13.26 uur

Enkele foto's van de training in Zeeland:

New day

10.22 uur

Goedemorgen vanuit Zeeland! Vandaag staan er twee trainingen op het programma. De eerste training start om 11.00 uur. Check onze Instagram stories voor de updates!

Dag 1? Done!

22.34 uur

De eerste dag van FC Utrecht in Zeeland zit erop. Morgen staan er twee trainingen op het programma. Tot morgen!

It's a wrap!

20.34 uur

De eerste training zit erop! Na de afsluitende partij, waarin onderstaande mannen de overwinning binnen sleepten, fietste de selectie van Hoofdtrainer Michael Silberbauer weer terug naar het hotel.

Arrived!

16.00 uur

FC Utrecht is gearriveerd in Zeeland! Vanavond om 19.00 uur staat direct de eerste training op het programma. Wil je zoveel mogelijk zien van die training? Check dan onze Instagram stories!