Afgelopen zaterdag (07-11-2020) is de 2e onderlinge oefenwedstrijd tussen de O14 en O13 gespeeld. De teams bestonden uit een mix van deze twee leeftijdsgroepen. De 1e wedstrijd was geƫindigd in 3-3. In het stafoverleg was er afgesproken dat deze wedstrijd gespeeld zou worden om te winnen. Met als prijs dat het winnende team op de foto ging en op de website wordt geplaatst.

Het ene team speelde in de thuiskleding en bestond uit de volgende spelers:
1. Sami, 2. Nygiel, 3. Darnell, 14. Noel, 5. Djalil, 6. Senna, 7. Levi R, 8. Isak, 9. Nour, 10. Elias, 11. Sidney, 12. Viggo, 13. Mats, 15. Pedro, 16. Tyron en 17. Austyn.

Het andere team was in het uit tenue gehuld en bestond uit:
1. Cas, 2. Youssif, 3. Labib, 14. Yasser, 5. Thijs, 6. Jaygo, 7. Bjorn, 8. Scott, 9. Toine, 10. Xavi, 11. Abderrahaman, 12. Kandjoura, 13. Servatherio, 15. Dylan en 17. Melih.

De beide teams speelde inderdaad de wedstrijd om te winnen gezien de passie en strijd. In de 1e helft had het team in het thuis tenue meer de overhand wat resulteerde in diverse kansen en een ruststand van 3-1. In de rust hebben de beide coaches opnieuw de doelstellingen en opdracht voor hun teams nogmaals benoemd. In de 2e helft liep het team in het thuistenue uit tot 5-1. Na deze tussenstand ging het uit team er met nog meer passie en strijd tegenaan en kwam terug tot 5-3. Echter de tijd was te kort om de achterstand weg te werken zodat dit ook de eindstand werd.