FC Utrecht’s Boere na marathonpartij te sterk voor AZ

24 maart 2020

Domstedelingen bereiken tweede ronde in groot internationaal FIFA20-toernooi.

FC Utrecht heeft zich ten koste van AZ geplaatst voor de tweede ronde van #UltimateQuaranTeam, een groot internationaal FIFA20-toernooi. Na een marathonpartij bleek eSporter Melvin Boere van de Domstedelingen te sterk voor AZ’s Dani Visser.

De eerste vier wedstrijden tussen Boere en Visser eindigden stuk voor stuk in een gelijkspel. Twee keer werd het 0-0, een keer 1-1 en een maal 2-2. In de vijfde wedstrijd lukte het Boere dan toch om het verschil te maken. Nadat AZ op het digitale speelveld via Myron Boadu de leiding had genomen (0-1) draaiden de Domstedelingen de match om in hun voordeel, via digitale treffers van Adrián Dalmau en Jean-Christophe Bahebeck.

In de tweede ronde van #UltimateQuaranTeam speelt FC Utrecht tegen Hamilton Academical uit Schotland. Die ploeg was in de eerste ronde een maatje te groot voor het Engelse Morecambe FC. De wedstrijden in het kader van de op social media razend populaire internationale FIFA20-strijd zijn te volgen via het Twitterkanaal van FC Utrecht en de Twitchpagina van de club.