FC Utrecht lanceert Uittenue 19/20

19 juli 2019

Tenue vanaf morgen (zaterdag) verkrijgbaar online en op de Open Dag

Het nieuwe seizoen kan natuurlijk niet van start gaan zonder het nieuwe Uittenue. Deze is vanaf nu verkrijgbaar online en op de Open Dag.

Bij uitwedstrijden zal FC Utrecht aankomend seizoen in het zwart ten strijde gaan. Het tenue is egaal zwart, met uitzondering van de mouwen. De schouders en mouwen van het Uitshirt 19/20 zijn roze gekleurd en zorgen voor een elegant contrast met de rest van het tenue. Dit tenue draait vooral om de details: zo zit er in het witte 3D-logo een roze gloed aan de zijkant, keert de Dom terug in de rugnummers en zullen ook de logo’s van de fusieclubs op de achterkant van het shirt staan. Wil jij net als de selectie van FC Utrecht ook schitteren in dit nieuwe tenue? Hij is vanaf nu verkrijgbaar in de FC Utrecht Fanshop en webshop!

Details van shirt

Het Uitshirt heeft een normale, comfortabele pasvorm en is gemaakt van 100% polyester. De roze schouders en mouwen geven het shirt een extra touch. En heb je het geheel witte 3D-logo op de borst al gezien? Als je goed kijkt zie je aan de zijkant van het logo de roze gloed terugkomen. Ook handig: dit shirt beschikt, net als het Thuisshirt, over de Dri-FIT technologie die je helpt om droog te blijven op regenachtige dagen.

Maak je tenue compleet

Ook de wedstrijdbroek van het Uittenue is zwart. Dankzij de Dri-FIT technologie droog je snel op tijdens slecht weer, maar ook aan functionaliteiten voor warm weer is gedacht; zo zorgen de zijstrepen van mesh voor ventilatie. Verder beschikt deze broek over een elastische tailleband met trekkoord en kun je dankzij de stretchstof vrij bewegen op het veld. De zwarte kousen maken het officiële FC Utrecht-Uittenue helemaal compleet. De wedstrijdkousen hebben een comfortabele pasvorm en zorgen voor demping bij de hielen. De Dri-FIT technologie houdt je voeten lekker droog en warm. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en bestaan voor 78% uit nylon.