Duizendste Seizoenkaart 2019/2020 verkocht

19 april 2019

Verleng of bestel jouw Seizoenkaart vandaag (vrijdag) nog en maak kans op een unieke profdag in Stadion Galgenwaard!

De duizendste FC Utrecht Seizoenkaart voor de jaargang 2019/2020 ging vanmorgen (vrijdag) over de toonbank. En dat amper twee dagen nadat de bestelperiode van start ging! Supporters van FC Utrecht kijken, zo zou je kunnen concluderen op basis van de vlotte start van de bestelperiode, nu al uit naar het nieuwe seizoen.

Ter vergelijking: vorig jaar werd de mijlpaal van 1.000 verkochte Seizoenkaarten vijf dagen na de start van de bestelperiode bereikt, en een jaar eerder duurde het tien dagen voordat de duizendste Seizoenkaart werd aangevraagd.

Huidige Seizoenkaarthouders van FC Utrecht hebben tot en met 31 mei de kans hun eigen plekkie in Stadion Galgenwaard te behouden. Vanaf 1 juni worden alle stoelen vrijgegeven. De reguliere prijzen voor de Seizoenkaart 2019/2020 zijn ten opzichte van het seizoen 2018/2019 niet veranderd. Je betaalt voor een Seizoenkaart 2019/2020 exact dezelfde prijs als de reguliere prijs van het huidige seizoen (dus de prijs zonder de vroegboekkorting)!

Verleng of bestel jouw Seizoenkaart vandaag (vrijdag) nog en maak kans op een unieke profdag in Stadion Galgenwaard! Deze speciale dag bestaat uit een rondleiding, persmoment, sportmaaltijd in het spelershome, omkleden in de kleedkamer van FC Utrecht en als hoogtepunt een training op het veld van Stadion Galgenwaard gegeven door een clubicoon van FC Utrecht.