Jong FC Utrecht verloor vanavond met 2-1 van TOP Oss. Een late treffer van Delano Ladan zorgde ervoor dat er een 2-1 einduitslag op het scorebord kwam te staan. Na afloop van dit duel schoof FCUtrecht.nl aan bij de persconferentie van trainer/coach Robin Pronk. 

"Ik vond het een spannende partij in de tweede helft", begint trainer/coach Robin Pronk zijn nabeschouwing op het duel met TOP Oss. "De eerste helft was vrij eenzijdig. Oss kwam terecht op voorsprong, zij hadden ook vaak de bal. Daar konden wij toen weinig tegen inbrengen. Na rust kwamen we nog goed weg, toen kon het bijna 2-0 worden en was de wedstrijd beslist." Toch toonde de ploeg van Pronk ook veerkracht. "Zeker in aanvallend opzicht kwamen we daarna goed terug en werden we ook een stuk dreigender." 

De Domstedelingen brachten de stand nog gelijk. Middenvelder Rayan el Azrak schoot Jong FC Utrecht naast TOP Oss. "Wij maken een mooie 1-1, dat was een goede goal van El Azrak. Maar ook op dat moment was het nog steeds een open wedstrijd en uiteindelijk maakt Oss dan de 2-1." Pronk zag vanvond dat één linie soms in de problemen kwam. "Op ons middenveld hadden we het vanavond moeilijk, ook gezien de fysieke kracht die we daar miste om daar de balans te houden."

"Dan probeer je nog wat te forceren in de slotfase daar wat extra aanvallers inbrengen. Oss werd toen dreigend omdat het bij ons aardig open lag. We moeten vandaag genoegen nemen met een nipte nederlaag, helaas."