Martin van den Kerkhof leidt duel in Utrecht

14 augustus 2018
KNVB maakt arbitrale teams bekend voor FC Utrecht - PEC Zwolle en Go Ahead Eagles - Jong FC Utrecht.
De eerste Eredivisiethuiswedstrijd van dit seizoen van FC Utrecht staat onder leiding van Martin van den Kerkhof. Dat blijkt uit de aanstellingen van de KNVB, die zojuist (dinsdag) zijn bekendgemaakt.

Zondag in Stadion Galgenwaard zijn Richard Polman en Patrick Langkamp de assistent-arbiters van dienst. De vierde official bij het duel met PEC Zwolle, dat die dag om 12.15 uur begint, is Luca Cantineau. Als video-arbiter is Christiaan Bax aangesteld. Bax wordt daarbij geassisteerd door Jannick van der Laan.

Voor de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd Go Ahead Eagles - Jong FC Utrecht is Martin Perez aangewezen als leidsman. In Deventer wordt er vrijdag om 20.00 uur afgetrapt en krijgt de arbiter assistentie van Michael Osseweijer en Nils van Kampen. Victor Ris is als vierde official van de partij in De Adelaarshorst.