Aankomende zondag speelt FC Utrecht de tweede thuiswedstrijd op rij. Om 14:30 neemt de FC uit de Domstad het op tegen VVV-Venlo in het eigen Stadion Galgenwaard. FCUtrecht.nl sprak met hoofdcoach Jean-Paul de Jong om vooruit te blikken op de ontmoeting met de Limburgers.

"Ja ik denk dat het mooi is om na de wedstrijd van afgelopen zondag tegen PEC Zwolle nu weer een thuiswedstrijd te spelen. Het is mooi om aan de sfeer, het resultaat en de invullen van de speelwijze van afgelopen zondag om daar een vervolg aan te geven." Hoofdcoach Jean-Paul de Jong verwacht geen makkelijke wedstrijd: "VVV-Venlo is een stugge ploeg die de afgelopen twee wedstrijden een goede controle heeft gehad en voorop spelers heeft die je goed in de gaten moet houden. Het is een tegenstander die het ons heel moeilijk kan maken."

Bekijk hieronder het hele interview.